ANGLIA! Ingrijire copii (super-avantaje + plecari rapide)

BANCA DE JOBURI

07-09-2013 | EXPIRA LA 07-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:

Agentia noastra de recrutare va pune la dispozitie 2 tipuri de programe de munca pentru ingrijirea copiilor la familii instarite din ANGLIA:
- Au Pair / Mother Help
- Nanny / Child Care

Aceste 2 programe de munca desi sunt similare ofera o serie de avantaje particulare.

CONDITII:

1. Pentru programul Au Pair / Mother Help:
- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- sa nu mai fi fost Au Pair in Marea Britanie
- cazier curat
- placere sau experienta in supravegherea copiilor
- constituie avantaj detinerea unui permis de conducere categoria "B"

2. Pentru programul Nanny / Child Care:
- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- cazier curat
- placere sau experienta in supravegherea copiilor
- constituie avantaj detinerea unui permis de conducere categoria "B".


CERINTE

DESCRIEREA POSTULUI:

1. Pentru programul Au Pair / Mother Help:
Un Au pair este o tanara sau un tanar care lucrează pana an 25 de ore pe saptamana şi castiga un salariu mai mic. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor si sunt in general proaspat absolventi de liceu sau facultate cei care aplica pentru aceasta pozitie, deoarece pot ajunge sa lucreze in ANGLIA in maxim 2 saptamani, fara sa aiba prea multe responsabilitati si sa adune bani frumosi.

Principalele dumneavoastră RESPONSABILITATI constau în a îngriji copii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a vă juca împreună cu ei şi de asemenea de a face menaj uşor în casă, adică să ştergeţi praful, să daţi cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceţi şi acasă.
Pe lângă aceste responsabilităţi care vă vor ocupa circa 5-8 ore pe zi aveţi o SERIE IMPORTANTA de AVANTAJE:

- Veţi fi plătit(ă) cu minim 70 £ pe săptămână (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) şi maxim 100 £ pe saptamana (pentru cei care cunosc limba engleza la nivel conversational). Din experienţa noastră de mai bine de 8 ani pe acest program, mai toţi Au-Pair-i şi-au mărit aceşti „pocket money” muncind în timpul liber, ajungând chiar să-şi dubleze aceste venituri.
- De asemenea, aveţi o şansă extraordinară de a vă perfecţiona nivelul limbii engleze, atât în cadrul familiei gazdă, cât şi prin participarea la cursuri de limba engleză avizate de Oxford sau Cambridge.
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK in orice domeniu isi doresc, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal in orice domeniu dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca in acest sens. In acest sens Banca de joburi va ajuta sa va obtineti permisul de munca in maxim 3 saptamani.
- Este o experienţă de viaţă extraordinară care vă oferă şansa de a vă familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care veţi locui pe perioada în care veţi fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Castigati bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Veţi fi cazat(ă) într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a vă simţi confortabil. De asemenea, veţi lua masa împreună cu familia şi veţi avea asigurare medicală plătită de familia gazdă.
- Veţi însoţi familia în excursiile sale.

Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea, va puteti gasi diferite job-uri part – time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.

2. Pentru programul Nanny / Child Care:
Un Nanny / Child Care este o persoana care ingrijeste de copii familiei gazda, are mult mai multe responsabilităţi fata de un Au Pair şi câştigă mult mai bine.

Lucrează de obicei 8-10 ore pe zi şi castiga un salariu de minim 150 £ pe săptămână.

Principalele RESPONSABILITATI sunt similare cu cele ale unui Au Pair.
Pe lângă avantajele care le are un Au Pair aveţi o SERIE IMPORTANTA de alte AVANTAJE in plus:

- Veţi fi plătit(ă) cu minim 150 £ pe săptămână.
- Obtinerea unei calificari in maxim 12 luni, in baza careia va puteti ulterior angaja la gradinite in ANGLIA. Astfel puteti ajunge sa castigati intre 25000 £ - 34000 £ / an.


BENEFICII OFERITE

COSTURI PROGRAM:

1. Pentru programul Au Pair / Mother Help:
- Comision de mediere: candidatul are posibilitatea de a alege din urmatoarele modalitati de plata:
a) 320 Euro - daca aplicantul alege sa achite acest comision IN MOMENTUL semnarii contractului de mediere; sau
b) 530 Euro - daca aplicantul alege sa plateasca acest comision DUPA semnarea contractului cu familia si inceperea muncii, in maxim 35 de zile.
- ~200 - 250 euro - Costul biletului de avion Romania-Marea Britanie (costul biletului poate varia in functie de perioada din an in care se pleaca).

2. Pentru programul Nanny / Child Care:
- 300 lei (taxa procesare dosar);
- 200 £ - (comisionul de mediere - platit la momentul semnarii contractului de mediere cu agentia noastra);
- ~200 - 250 euro - (costul biletului de avion Romania - Marea Britanie).

Alte costuri la programul Nanny / Child Care:
- 1250 Lire - reprezinta Taxa de program si se percepe de catre partenerul din Marea Britanie care va obtine baza legala de a muncii pe teritoriul Angliei. Aceasta suma se plateste in rate, astfel:
a) prima rata este 200 Lire si se achita in ziua cand candidatul ajunge la partenerul din Anglia.
b) primele 4 luni, cate 200 Lire / luna, dupa ce ati inceput sa castigati salariu.
c) a 6-a luna, 250 Lire;


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .