Contracte de munca in Italia pentru Asistenti Medicali

Confidential

31-08-2008 | EXPIRA LA 06-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asistenti medicali generalisti;
Studii universitare de scurta durata (colegiu); Studii postlice-ale (minim 4600 ore) sau Liceu sanitar plus un an studii postliceale.
- Tehnicieni de radiologie medicala;
Studii universitare de scurta durata (colegiu);
- Fizioterapeuti;
Studii universitare de lunga durata (specializarea de Kinetoterapie din cadrul facultatilor de sport sau specializarea de Fiziokinetoterapie din cadrul facultatilor de medicina).
- Personal casnic (Badante), pentru activit??i de asisten?? social?, pentru b?trani ?i pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure;
Scoala “Crucea Rosie” (infirmiere) sau orice alta profesie sanitara.
CONDITII – EXPERIENTA PROFESIONALA
- Experienta profesionala nu este obligatorie.
Nota: Peste 55% din asistentii medicali carora le-am mediat contractele de munca nu au avut experienta profesionala.
CONDITII – PREGATIRE LINGVISTICA
- La incheierea contractului de munca, fiecare candidat trebuie sa cunoasca limba italiana la un nivel care sa ii permita sa promoveze examenul de inscriere in organizatiile profesionale.
CONDITII – VARSTA, RELIGIE, SEX
- Nu se face discriminare cu privire la varsta, religie, sex.
Nota: Avem persoane mediate cu varsta de 56 ani care s-au descurcat si se descurca onorabil la locul de munca. Totusi, fiecare persoana in parte trebuie sa se gandeasca la faptul ca, dupa varsta de 55 ani, se va acomoda foarte greu sau va renunta singura la locul de munca.
LOCUL DE MUNCA
- Avem incheiate contracte care contin oferte ferme de munca cu firme ce activeaza in diferite orase din regiunile: Liguria, Lazio; Piemonte, Lombardia, Veneto, Friuli Venezia Giulia, Emilia Romagna, Toscana, Umbria, Sardegna.


CERINTE

PROGRAMUL DE MUNCA
- In functie de profesie si experienta, se va lucra in 1, 2 sau 3 ture - 156 ore pe luna.
SALARIUL / RETRIBUTIA “de baza” OFERITA
- Salariul / Retributia oferita variaza in functie de structura in care se va lucra si de Contractul Colectiv National de Munca aplicat, intre 1450 si 1850 Euro pentru 156 ore lucrate.
- Pentru “Badante”, salariul este intre 760 si 900 Euro/luna, plus cazare si masa.
SPORURI SALARIALE / INDEMNIZATII OFERITE
Sporurile salariale si indemnizatiile se acorda in functie de structura in care se va lucra si de Contractul Colectiv National de Munca aplicat, dupa cum urmeaza:
- Spor/Indemnizatie profesionala (lunara): = intre 25,82 Euro si 154,94 Euro;
- Spor/Indemnizatie zilnica pentru personalul ce lucreaza in 2 ture = intre 2,06 si 2,07 Euro;
- Spor/Indemnizatie zilnica pentru personalul ce lucreaza in 3 ture = intre 4,49 si 4,50 Euro;
- Spor/Indemnizatie orara pentru turele de noapte = intre 2,74 si 6,20 Euro;
- Spor/Indemnizatie lunara pentru personalul care in timpul sau liber este de acord ca in cazul unor urgente sa fie chemat la munca = intre 21,69 si 77,47 Euro;
- Spor/indemnizatie pentru zilele de sarbatoare lucrate intre 50 si 100%,
Nota: Acestea sunt o parte din sporurile acordate. Practic se aplica acelasi regim de munca si aceleasi salarii si sporuri, ca si in cazul unui cetatean italian – Se aplica Contractul Colectiv National de Munca pentru structura in care veti lucra. Vezi fluturasul de salariu (busta paga)
CONCEDIUL DE ODIHNA - ASIGURARI DE SANATATE - ALTE SPORURI
- Concediul de odihna este de minim 25 zile lucratoare pe an (conform Contractului Colectiv National de Munca aplicat) se acorda la cerere tinandu-se cont si de necesitatile institutiei unde veti lucra.
- Angajatul va beneficia de contribu?ii ?i asigur?ri (boli, etc.) la fel ca un cetatean italian (in conformitate cu legislatia italiana).
- Se acorda al 13-lea salariu si, in functie de structura si institutia unde veti lucra, se acorda si al 14- lea salariu.


BENEFICII OFERITE

DATA DE PLATA A SALARIULUI - DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA
- Ordinul de plat? al salariului va fi f?cut de angajator pan? in ziua a 15-a a lunii succesive celei lucrate; plata se va efectua prin transfer bancar in contul curent.
- Contractele de munca se incheie pe o perioada cuprinsa intre 6 – 24 luni, cu prelungire auto-mata la cererea dv., sau pe perioada nedeterminata.
ALTE FACILITATI
- In cazul in care salariatul are dreptul la alocatii de stat, Angajatorul se angajeaza sa respecte normativa italiana in vigoare in materie, platindu-i ceea ce i se cuvine.
- Angajatii vor putea folosi cantina Institutiei la care vor presta servicii, dupa autorizare din partea Institutiei, in conditii ce vor fi stabilite la anumite intervale de timp cu Administratia.
- Cazarea se va face in apartamente sau in camere amenajate in unele institutii. In functie de numarul de persoane ce vor locui in apartament (de regula, pentru fiecare persoana o camera sau, la cerere, 2 persoane in camera), se plateste o chirie lunara ce poate fi cuprinsa intre 100 si 300 Euro.
- Se acorda consultanta si indrumare pentru: reintregirea familiei, inscrierea copiilor la scoala, inchirierea unei locuinte, etc.
Pentru celelalte drepturi salariale sau sporuri, care nu sunt cuprinse in aceasta oferta, se aplica prevederile Contractului Colectiv National de Munca.
Conform Legii 156/2000 modificata cu OG 43/2002 si a HG 384/2001 modificata cu HG 850/2002, fiecare agent de mediere are obligate sa asigure semnarea contractului de munca atat in limba tarii unde isi va desfasura activitatea persoana mediate, cat si in limba romana, inaintea plecarii din Romania