Trade Marketing Manager

S.C. GoodMills Romania S.A.

05-03-2015 | EXPIRA LA 04-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam Trade Marketing Manager, in vederea dezvoltarii si sustinerii echipei de vanzare.

Scopul postului este de a gestiona resursele alocate pentru mentinerea si dezvoltarea unei pozitii relevante pe piata a fiecarui brand, realizarea unei cresteri continue a volumului de vanzari si a profitabilitatii brandurilor, in conformitate cu strategia companiei.

Responsabilitati :

- Organizeaza toate aspectele mixului de marketing pentru brandurile existente , pentru cresterea continua a volumului vanzarilor si profitabilitatii.
- Construieste, planifica si implementeaza programul anual de activitati promotionale pentru fiecare brand si canal de vanzare, pentru atragerea si fidelizarea consumatorilor.
- Monitorizeaza in permanenta competitia si marcile aferente ( pret, activitati de marketing, advertising, strategii ),genereaza si propune actiuni pentru o mai buna pozitionare a marcilor proprii pe piata.
- Formuleaza strategia unui trade - plan pentru fiecare brand, pe fiecare canal in parte, traseaza directii si implementeaza actiuni.
- Elaboreaza, dezvolta si implementeaza campaniile de marketing,trasand directii de executie si urmarind implementarea lor de catre echipele de vanzare.
- Monitorizeaza performantele brandurilor fata de targetele stabilite si propune actiuni corective.
- Pregateste si negociaza actiuni promotionale cu furnizorii existenti si potentiali.
- Furnizeaza training aplicat pentru echipa de vanzare : promovare activa.
- Dezvolta activitati de mercantizare( planograme, actiuni de promovare la raft, etc )- coordoneaza echipa de merchandiseri.
- Initiaza proiecte care folosesc oportunitatile existente pe piata.


CERINTE

- Experienta minimum 5 ani in activitatea de marketing
- Studii superioare economice ( marketing )
- Cunostinte avansate de trade-marketing, advertising, promoting, mercantizare, negociere
- Competente de Category Management & Project Management
- Abilitati : creativitate, originalitate, capacitate de comunicare, spirit de inovare, planificare si organizare


DESCRIEREA FIRMEI

Compania GoodMills Romania este parte din grupul GoodMills Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
GoodMills Romania S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.