Maistru mecanic

Blue Planet

15-01-2016 | EXPIRA LA 14-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atribuții pe scurt:
- Te ocupi cu mentenanţa instalatiei si proiectarea diverselor piese necesare fluxului de productie pentru instalatie.
- Trebuie sa ai abilitati de mecanica si inginerie, capacitatea de a vedea lucrurile per ansamblu si de a le pune cap la cap.
- Desen tehnic
- Deasemenea trebuie sa ai capacitatea de a determina necesarul de materiale pentru diferite proiecte care intra in atributiile postului dar si capacitatea de a crea acele proiecte conform nevoilor
- Responsabil pentru intretinerea si bunul mers al instalatiei.


CERINTE

Studii:
-absolvent al unei forme de invatamant tehnic ;
Aptitudini:
-inteligenta (gandire logica, memorie);
-corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii;
Atitudini:
- sincer, dispus la colaborare
- creativ
- Spirit de organizare
- Atentie la detalii
-Abilitatile de sudor reprezinta un plus!!
-Folosirea internetului pentru identificarea pieselor de schimb necesare


DESCRIEREA FIRMEI

BluePlanet Recycling SRL este o companie socială tânără care activează în domeniul reciclării și al energiei. Noi credem că fiecare tip de deșeu are un potențial, deoarece este o resursă importantă. De aceea suntem siguri că pentru fiecare deșeu se poate găsi tehnologia potrivită în vederea valorificării sau transformării lor în bunuri de larg consum s.a. Dorim să creăm energie și bunuri de larg consum din fiecare.
Cea mai mare problemă economică este deficitul, deficitul de resurse. Cu toate acestea, pe tot globul, gunoiul și alte tipuri de deșeuri sunt aruncate fără responsabilitate. Noi dorim să rezolvăm această problemă economică și să găsim modalitatea cea mai potrivită prin care deșeurile să poată fi reintroduse în sistem, valorificate și/sau eliminate pentru a scădea extindearea lor pe această frumoasă planeta albastră.