FRONT DESK RECEPTIONIST

SC ALBALACT RO

16-10-2015 | EXPIRA LA 15-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Deoarece compania noastra este in continua crestere, iar colega care a ocupat pana acum pozitia de front desk receptionist a promovat pe o pozitie intr-un alt departament, avem nevoie de un nou coleg in echipa noastra care sa ocupe aceasta pozitie.
Ca Front Desk Receptionist vei fi imaginea companiei, prima persoana cu care clientii si partenerii nostri vin in contact.
Vom avea nevoie de tine pentru a raspunde la telefon si redirectiona apelurile catre departamentele solicitate si a inregistra documentele care ies sau intra in firma. Te vei ocupa de corespondenta si vei pastra legatura cu posta/curierul, vei prelua vizitatorii si te vei ingriji de protocol, vei programa intalniri, organiza evenimente, vei gestiona agendele de lucru ale managerilor.


CERINTE

Pentru aceasta va trebui sa fii activ/activa, bine organizat/a, cu foarte bune abilitati de comunicare si prezentare, sa ai initiativa si ochi pentru detalii. Ne dorim sa poti utiliza la un nivel bun pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook), sa fii comunicativ/a, si sa poti folosi bine limba engleza.
Locul tau de munca va fi la biroul nostru din Afumati (Ilfov), catre care asiguram transport pe ruta Republica - Sos. Fundeni - Sos. Colentina - Afumati, iar programul de munca este de luni pana vineri, intre orele 08:30 – 16:30.
Vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de echipa in care multi dintre noi am crescut si care a creat si dezvoltat cele mai cunoscute branduri din Romania.


DESCRIEREA FIRMEI

PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR LA NIVEL NATIONAL DE PRODUSE LACTATE, BRAND-URILE ZUZU, FULGA, DE ALBALACT.