electrician

TRUSTEAM

27-05-2018 | EXPIRA LA 27-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Având în vedere ca tuturor ne plac decorațiunile de Crăciun, am decis sa montam luminițe jucăușe pe toate produsele noastre. Se pare însă, că nu o putem face chiar de capul nostru și mai avem nevoie de electricieni. Dacă îți place mirosul de fludor și consideri că "tensiune" nu-i neapărat un termen medical, te invităm sa ne arăți cât de artist poți fi într-un... "tablou". Și de n-oi fi vreun Rembrandt, te ajutam să-ți crești valoarea, împreună cu noi, la standardele cele mai înalte de siguranță și calitate.
Te așteptăm.


CERINTE

- trebuie să faci instalații electrice de medie/joasa tensiune, preferabil fără să te curentezi.
- să nu iți fie teamă dacă , din când în când, te mai scoatem din mediul tău si te trimitem in comandouri de monatj in strainatate.
- te rugăm să aduci îmbunătățiri acolo unde noi poate nu știm că trebuie.
- de vei rămâne fără vreo mufă , poate te duci să ți-o cumperi singur și inspirat ar fi să nu mergi pe jos, deci un permis categoria B te-ar ajuta.
-știm că nu este nevoie să îți amintim cât de importantă este curățenia si organizarea zonei tale, așa că nu o vom face.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de productie pt decoruri , btl, display si POSM lucram la nivelul maxim de calitate , pentru importante companii multinationale din tara si strainatate.
www.trusteam.ro