Web developer

Pixel Grade Media

09-02-2013 | EXPIRA LA 11-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

In primul rand sa ne prezentam cine suntem. Echipa actuala este formata din 5 membri, 2 designeri si frontend developeri, 2 programatori web PHP-Javascript si un CEO/programator/designer/frontend-developer.... :) Nu suntem si nici nu functionam dupa concepte corporate. La noi totul este cat mai simplificat pentru a pierde cat mai putin timp si a face cat mai multe (vezi agile development).

Acum ce cautam: o persoana dinamica, dornica de a progresa continuu, de a fi la curent cu ultimele tehnologii, de a creste odata cu noi.

Cineva care nu are retineri in a gandi pe termen lung sau a gandi "mare" (chiar cu riscul de a gandi prea mare). Un aspect foarte important al echipei noastre este ca punem destul de mult accentul pe experimentare, pe alocarea de timp si resurse pentru a incerca unele abordari sau tehnologii netestate. Consideram ca numai din asa ceva se nasc directii de dezvoltare ulterioara atat pentru echipa cat si pentru fiecare in parte.

La noi litera de lege este open-source-ul. Incercam sa inglobam cat mai multe resurse open-source in proiectele noastre (atat in propriul framework dezvoltat in-house cat si in restul proiectelor). Prin urmare cautam pe cineva care gandeste programarea web la fel.


CERINTE

Cerinte de programare:
- cunostinte bune spre foarte bune de programare PHP (OOP) - noi lucram cu PHP 5.4.9;
- cunostinte bune de programare Javascript;
- cunostinte teoretice si practice in ceea ce privesc framework-urile web (MVC dar nu numai);
- intelegerea avantajelor si dezavantajelor unor anumite concepte de organizare a unui framework (dorinta de a inova, de a propune noi abordari)

Acum ca am trecut pentru aspectele seci are cerintelor, sa trecem si la unele mai interesante!

Constituie un avantaj daca o parte din termenii urmatori sunt cunoscuti si poate utilizati (intr-o ordine oarecare): Git, Trait-uri, Ruby, Composer, Compass-Sass, Behat, Symfony, Autoloading, Yepnope, jShadow, Bootstrap, si tot asa mai departe. Oricum daca nu stiti va invatam noi :)

De fapt acesta este cel mai important aspect pentru noi - nimeni nu le stie pe toate (mai ales in web) dar trebuie sa fie dornic sa invete intr-un ritm sustinut (si nu fortat de echipa ci din propria pasiune - ba chiar ne-am dori foarte mult sa ne invatati voi cate ceva). In web lucrurile se schimba intr-un ritm atat de rapid incat nu exista alta sansa de a ramane competitivi decat sa fim mereu (sau sa incercam pentru ca nu ne reuseste tot timpul) la limitele tehnologiilor. Cel putin asa credem noi :)


BENEFICII OFERITE

Aspecte mai putin importante, cel putin in relatie cu cele de mai sus, care vor fi discutate odata ce gasim persoana potrivita.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma si o echipa tanara cu ambitii mari. Suntem axati pe dezvoltarea de software pentru clienti (site-uri, custom CMS-uri, etc) cat si pe dezvoltarea unor proiecte proprii prin care sa creasca si sa dezvolte intreaga echipa. Nu ne place monotonia, de aceea cautam constant sa incercam noile tehnologii si trenduri, sa testam si sa implementam noi idei, noi concepte.