Tehnician Electronist Jocuri de Noroc

SC Money Factory SRL

07-05-2013 | EXPIRA LA 09-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cateva din responsabilitatile din atelier ale viitorului angajat sunt: repararea de monitoare LCD, surse de alimentare, curatarea si calibrarea diverselor tipuri de acceptoare de bancnote, crearea de la zero sau repararea diverselor tipuri de cablaje necesare activitatii, experienta in programarea de memorii;
Totodata acest post implica si alte diverse activitati: de la pregatirea coletelor pentru a fi livrate pana la interventii pe teren la locatii de profil.


CERINTE

Cautam ca viitorul nostru coleg, sa fie un jucator de echipa, care are experienta muncii cu un obiectiv clar. Datorita domeniului in care activam e important ca programul candidatului sa fie unul flexibil, si usor adaptabil la nevoile echipei din care va face parte.
Ca si cel mai important criteriu de selectie il reprezinta experienta in lucrul cu diverse componente, periferice sau de calcul, dar si eficienta in munca atat pe teren cat si in atelierul tehnic.


BENEFICII OFERITE

Ca si beneficii putem aminti programul, 9 - 17, cu jumatate de ora pauza de masa, dar si diversele bonusuri care apar la unele proiecte.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2008, compania SC Money Factory SRL are ca principal obiect de activitate distributia de produse si servicii destinate industriei jocurilor de noroc.

Etica noastra de business in relatia cu clientii este una clara: sa cream o relatie castig-castig.

Din acest motiv toate jocurile de noroc sunt insotite de certificate de veridicitate si de pasapoarte tehnice.

Serviciile oferite sunt din cele mai diverse domenii: tehnic, consultanta, si transport. Toate aceste servicii sunt concepute pentru a usura demersurile oricarei tranzactie.