Stagiu programare dispozitive mobile iOS

Mobile Touch

09-08-2012 | EXPIRA LA 08-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mobile Touch ofera posibilitatea de a efectua un stagiu de pregatire in programarea dispozitivelor mobile dotate cu sistemul de operare iOS: iPhone, iPod touch si iPad.

Candidatul ideal este pasionat de tehnologiile mobile de varf si este interesat in urmarea unei cariere ca programator de sisteme mobile. Absolventii facultatilor de profil au un avantaj, dar stagiul nu este neaparat limitat la acestia. Sunt necesare cunostinte solide de programare, stagiul ofera pregatirea necesara pentru activarea pe pozitia de "Programator iOS" si nu acopera decat elementele specifice acestei platforme.


CERINTE

Candidatul trebuie sa posede:
* o buna cunoastere a limbajelor C si C++, de preferinta pe platforma Linux sau Mac
* notiuni solide de programare orientata obiect
* capacitatea de a utiliza limba engleza, atat in scris cat si conversational, la un nivel cel putin mediu

Reprezinta avantaj experienta de programare cu orice alta platforma de dezvoltare software, inclusiv tehnologii web sau baze de date.

Conditii si responsabilitati:
* Durata stagiului este de 4 saptamani
* Este necesara prezenta la sediul firmei 8 ore pe zi (daca acest lucru nu este posibil se pot discuta alternative)
* Responsabilitatile practicantului in perioada stagiului sunt studierea documentatiei si a exemplelor puse la dispozitie si rezolvarea de exercitii.


BENEFICII OFERITE

* stagiul se desfasoara sub supravegherea unui programator cu experienta
* practicantului i se pun la dispozitie resursele hardware necesare (calculator Macintosh original Apple), inclusiv dispozitive mobile pentru testare
* la incheierea perioadei de stagiu, practicantul poate primi o oferta de a face parte permanent din echipa Mobile Touch sau o scrisoare de recomandare

Cei interesati sunt rugati sa trimita CV la adresa: cariere@mobiletouch.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de aplicatii native pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS (iPhone, iPad si iPod touch), Android, Windows Phone si BlackBerry.

Din 2008, anul in care a fost lansat Apple App Store, oferim clientilor nostri servicii complete de dezvoltare a aplicatiilor mobile: implementare, optimizare, design grafic, consultanta, quality assurance, platforme de administrare si servicii web, servicii de publicare si post-publicarea aplicatiilor mobile.