Sales manager

Vuzum

16-02-2016 | EXPIRA LA 18-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Despre tine

Esti o persoana optimista si ambitioasa. Stii ca in spatele fiecarui nu, se afla un potential da, iar cheia catre acest da este modul in care abordezi partenerii de conversatie.

Iti place sa descoperi alte culturi si discuti cu mare placere cu oamenii. Demonstrezi abilitati excelente de comunicare scrisa si verbala, atat in limba romana, cat si engleza. Iti place mult sa citesti, sa descoperi lucruri noi, sa fii la curent cu cele mai noi tehnici in vanzari, dar si cu ce este nou in tehnologie.

Consideri ca o vanzare are succes in momentul in care reprezinta o oportunitate pentru ambele parti implicate in proces. Ai experiență in vanzari de servicii si produse software.

Responsabilitati si aptitudini

Clientii Vuzum sunt startupurile si agentiile de marketing, branding, si design. Ca Sales Manager vei fi in permanenta legatura cu acesti clienti, si vei crea noi oportunitati de colaborare. Vei participa la evenimente relevante de networking ca reprezenant al Vuzum, alaturi de echipa de sales si de Business Development Manager.

Vei lucra alaturi de noi la biroul nostru din Iasi, dar si remote, pentru a fi disponibil pentru conferinte sau intalniri planificate offline. Majoritatea partenerilor Vuzum fiind pe un alt fus orar, vei avea un program flexibil de lucru, pentru a facilita inchiderea contractelor la timpul convenabil pentru clienti. In permanenta vei aborda clienti noi, si te vei folosi de uneltele puse la dispozitie pentru organizarea acestora intr-un flow de conversie.


CERINTE

Alte aptitudini care sunt importante pentru realizarea activitatilor in agentie:

- ai experienta cu cel putin un CRM
- esti familiar cu quora sau alte unelte digitale pentru research

La ce vei lucra

La Vuzum vei fi primul contact cu potentialii clienti. Te vei ocupa de vanzari, atat in mod direct, cat si indirect prin activitati adiacente. Vei raporta progresul tau catre Business Development Manager.

Vei fi persoana de legatura intre clienti si agentie, pana la conversia clientului din lead in closed. Vei sprijini noi eforturi de afaceri, cu accent pe a face noii clienti constienti si incantati de gama completa de oferte ale agentiei Vuzum.


BENEFICII OFERITE

Suntem o agentie cu un potential imens de crestere, atat prin prisma clientilor nostri, cat si a calitatii la care lucram / vizibilitatii pe plan international.

Oferim:
- un comision cuprins intre 5% si 15% pentru fiecare contract incheiat
- un salariu raportat la nivelul experientei tale
- un bonus la atingerea anumitor praguri
- un mediu de lucru excelent


DESCRIEREA FIRMEI

At Vuzum we create engaging experiences for web and mobile.