Revizor de Gestiuni

Conex Distribution SA

19-02-2007 | EXPIRA LA 25-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Urmarirea mentinerii integritatii patrimoniului societatii prin efectuarea unor inventarieri in gestiuni;
- Propunerea efectuarii unor inventarieri totale sau partiale atunci cand exista suspiciuni privind existenta unor diferente;
- Participarea la efectuarea si valorificarea inventarierilor dispuse de conducerea societatii sau reprezentantii acesteia;
- Urmarirea modului de depozitare, etalare, etichetare a marfurilor;
- Efectuarea de calcule tehnice necesare la inventarieri;


CERINTE

- Studii economice;
- Experienta in domeniu minim 3 ani;
- Cunostinte operare PC.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul de Firme Conex, localizat in Iasi, este unul dintre cele mai dinamice grupuri industriale romanesti. Cu un capital integral romanesc privat, Grupul Industrial Conex detine un merituos loc de top in statisticile de profitabilitate.
S.C. CONEX DISTRIBUTION S.A. a fost infiintata in 2003 pentru a sustine activitatea de distributie a companiilor din cadrul Grupului care au ca domeniu de activitate productia pentru piata auto.
Datorita extinsei retele de vanzare pe aceasta piata, Conex Distribution si-a dezvoltat considerabil portofoliul de produse.Astfel, inceputul anului 2004 a reprezentat cel mai bun moment pentru a intra pe piata nationala cu o gama variata de produse destinate autovehiculelor. In prezent colaboram cu cei mai importanti producatori si importatori romani de piese si accesorii auto, oferta fiind completata si de furnizorii straini cu care s-au stabilit deja parteneriate.