Restaurantul MELT, caută Bucătar Șef, cu experiență.

VARITUR FOOD SRL

05-07-2022 | EXPIRA LA 07-07-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigură organizarea si calitatea produselor culinare ale unității;
- Organizează activitatea personalului din bucătărie: funcții, atributii, program, relatii etc;
- Bunele relații cu furnizorii si reprezentanții acestora;
- Urmărirea prețurilor, negocierea acestora si alegerea cu grijă a produselor in privința raportului calitate/preț;
- Elaborarea meniului în colaborare cu direcția ți serviciul de sală;
- Controlul asupra timpului de livrare si de stocare in zonele prevăzute in acest scop, astfel incat sa nu se rupa lantul comenzilor; la fiecare livrare, sunt verificate datele limita de consum si datele optime de utilizare;
- Supravegherea regulilor de securitate si de igiena in vigoare si buna lor aplicare in cadrul echipei.


CERINTE

- Experiența pe un post similar într-o rețea de restaurante tip franciză;
- Capacitate de organizare și planificare a activităților de producție și operaționale din bucătărie;
- Abilități în administrarea persoanelor din subordine;
- Gestionarea și optimizarea proceselor de producție;
- Persoană motivată și orientată spre dezvoltarea echipei;
- Atitudine pro activă si abilitați de Leadership;
- Studii/cursuri de calificare de specializare;
- Capacitatea de a sistematiza și de a standardiza procesele din bucătărie.


DESCRIEREA FIRMEI

Restaurant de tip Fast Casual Food - MELT.