Programatori Java experimentati (Iasi)

GRUP PENTALOG

13-01-2011 | EXPIRA LA 19-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia Pentalog din Iasi este a 3-a ca marime din cele 8 ale Grupului Pentalog. Echipele de dezvoltare reunesc in jur de 60 de specialiasti IT care lucreaza pe 12 proiecte complexe si antrenante. Limbajele si tehnologiile principale utilizate sunt: C/C++, .NET, JAVA/J2EE, Flash/Flex.

Pentru unul din aceste proiecte, in vederea extinderii echipei, vom adauga 15 dintre cei mai buni specialisti in programare JAVA.

Motive pentru care acest proiect te poate interesa:
- Se bazeaza pe cele mai noi tehnologii; servicii la distanta pe sistem wireless care asigura o rapiditate mult mai mare a comunicarii;
- Utilitatea ridicata a aplicatiei: rezultatul eforturilor tale va permite monitorizarea si ajustarea consumului de resurse. Acasa sau la serviciu de exemplu, mii de oameni vor avea posibilitatea sa modifice singuri parametri de tipul: temperatura incaperii, consumul de energie al unei aparaturi casnice sau de birou, etc.
- Expertiza anterioara a echipei noastre: specialistii Pentalog au deja experienta practica pe proiecte similare in care se utilizeaza aplicatii modulare (mai exact o parte web si un terminal mobil de tipul client/server). Acest tip de aplicatie permite atat design de retele, cat si supervizarea si interogarea datelor sau exploatarea lor eficienta.
- Context multicultural, oferit atat prin prezenta grupului Pentalog in 6 tari cat si prin parteneriatul cu un client renumit la nivel international prin serviciile sale oferite in managementul solutiilor IT din domeniul energetic.

Echipa in care vei lucra:
- Stabilitatea echipei: fluctuatia inregistrata in cadrul Pentalog este sub media pietei;
- Standard ridicat de performanta: rezultatele de succes anterioare au generat “repeated business” si au permis creare de parteneri. Acest lucru inseamna proiecte care au fost extinse si clienti multumiti care ne-au incredintat alte noi provocari in IT sau care ne-au recomandat catre alti beneficiari.
- Echipa bine sudata: pe principiul muncim cu pasiune, colaboram intre noi pentru a pastra stacheta ridicata si cand vine vorba de a sarbatori rezultatele de inalta calitate, ne distram pe masura.

Rolul tau in echipa:
- Implicare in toate fazele de dezvoltare: design, codare si testare;
- Propunere de solutii tehnice conform specificatiilor si termenelor limita agreate cu clientul;
- Realizarea documentatiei si rapoartelor aferente;
- Asigurarea suportului informational ca membru al echipei sau mentor pentru persoanele noi/mai putin experimentate, atunci cand este cazul;
- Argumentarea coerenta atat a avantajelor cat si a limitelor unei solutii propuse.


CERINTE

- Experienta minima de 3-5 ani in programare JAVA;
- Medii de dezvoltare: Eclipse;
- Baze de date: Oracle;
- Excelente abilitati de comunicare;
- Spirit de echipa;
- Cunoasterea limbii engleze – obligatoriu.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime;
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera;
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural;
- Posibilitatea de a lucra in strainatate;
- Tichete de masa;
- Asigurare de sanatate.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.