Programator web / Designer

S.C. Galaxy Design S.R.L.

21-09-2011 | EXPIRA LA 21-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Poţi să programezi lucruri pe care alţii nu le-au mai văzut? Viteza ta de lucru i-a făcut pe cei din jurul tău sa pronunţe 'wow'? Cautăm persoane cu experienţă în dezvoltarea de aplicaţii web-based în PHP utilizând baze de date.
Printre responsabilităţile acestei poziţii se numără selecţia soluţiilor tehnice de implementare, scrierea codului PHP şi SQL al aplicaţiei, secvenţelor Javascript, integrarea codului cu layout-ul site-ului, respectarea termenelor limită etc. În completare vin şi task-urile de realizare grafică şi machetare (aplicaţii web, tipar, etc)


CERINTE

- experienţă în PHP;
- cunoaşterea foarte bună a SQL;
- 2-3 proiecte programate în PHP care pot fi prezentate ca portofoliu;
- experienţă în mysql, postgresql, XML constituie un avantaj;
- HTML, Javascript, CSS;
- atenţie excesivă la detalii;
- cunoştinţe operare cu aplicaţii de machetare grafică, de preferat Corel


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial în funcţie de experienţă şi performanţe;
- Bonusuri, prime


DESCRIEREA FIRMEI

Cine suntem?
Suntem o echipă tânăra, formată pentru a putea face faţă cerinţelor actuale ale pieţei, dar mai ales cerinţelor clienţilor.

Ce oferim?
Realizare, Design - identitate, Asistenţă şi administrare, Programare web, Print, Consultanta, Import si distributie materiale promotionale

De ce noi?
Negociem, ne adaptăm cerinţelor clientului, oferim soluţii la cele mai convenabile tarife... dar păstrăm standardul de calitate. Produsul final pe care îl oferim satisface pe deplin cerinţele clienţilor fiind un rezultat al lucrului într-o echipă specializată, echilibrată şi bine organizată.