Programator JAVA si .NET

AQUASoft

02-02-2007 | EXPIRA LA 08-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturi de programator in cadrul unor proiecte de dezvoltare in JAVA si .Net (C#, ASP.NET).


CERINTE

- Cunostinte programare JAVA sau .NET;
- Pe langa cunostintele de programare este necesara cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

- Bonusuri pentru performanta, conform cu rezultatele muncii si randamentul personal.
- Oportunitati deosebite in confirmarea pregatirii si perfectionarea experientei si instruirii personale.
- Posibilitati reale de promovare.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra, AQUASoft activeaza in sfera dezvoltarii software si a serviciilor IT din ianuarie 2002.
In prezent, portofoliul nostru numara nume precum IBM (si clientii lor Philip Morris International, Credit Swiss, Deutsche Bank, BASF, Royal Sun Alliance, Allianz), S&T, ASTEC Global Consulting, Guvernul Romaniei si altii.

Unul dintre avantajele noastre consta in apropierea stransa de mediul universitar, de unde recrutam studenti talentati, aflati la inceputul carierei, extrem de interesati sa lucreze in proiecte cu expunere globala, apartinand unor corporatii mari. Cultivam si dezvoltam aceasta relatie.
Alt avantaj este abilitatea de a livra solutii la nivel global; consultantii nostri au lucrat chiar la sediile clientilor, indiferent unde s-au gasit acestea (SUA, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Olanda, Franta, Finlanda, Spania). In cadrul echipei se regasesc cunostinte foarte bune de engleza, germana, italiana, franceza, spaniola. De asemeni, am imbogatit permanent practicile de afaceri ale clientilor nostri, analizand si propunandu-le solutii pentru ridicarea standardelor calitatii, prin dezvoltarea unor instrumente de monitorizare a intregului flux productiv.
Activand de mai bine de patru ani in domeniul crearii de kit-uri de instalare pentru aplicatii (utilizand Wise, SMS Installer, InstallShield, NetInstall, Blue Base) si lucrand in special cu companii transnationale, am remarcat si exploatat nevoia crescuta pentru acest tip de servicii.
In afara software packaging-ului, compania noastra detine o foarte variata paleta de cunostinte - IBM Websphere Application Server, IBM DB/2, MS SQL Server, PL/SQL, Oracle, Oracle Reports, Oracle Forms, Oracle Financials, Java, Struts, Hibernate, J2EE, C, C++ (windows, linux), .NET (VB, C#, C++), PHP, MySQL, Analiza de Proiect si de Afaceri.
Strategia noastra este de a atinge un nivel superior de dezvoltare, utilizand in acest scop experienta anilor precedenti si extinzandu-ne portofoliul la nivel global, pe toate nivelele.
Convingerea noastra ferma este aceea ca angajatii constituie cel mai valoroasa investitie a unei companii. De aceea ne straduim sa le asiguram un mediu de lucru cat mai primitor si care sa asigure o dezvoltare cat mai buna a carierei. Suntem pregatiti sa oferim pachete salariale corespunzator cu nevoile si pregatirea fiecaruia, incluzand traininguri si bonusuri consistente in acord cu performanta.
Incurajam, evident, comunicarea permanenta si atitudinea deschisa, discutiile cat mai dese, atat intre membrii echipelor, cat si, atunci cand este cazul, cu managementul.
AQUASoft reprezinta mai mult decat o simpla afacere in domeniul dezvoltarii de aplicatii software sau integrarii de aplicatii. Datorita potentialului sau, AQUASoft este, de asemeni, o companie de consultanta capabila sa livreze rezultate masurabile in domenii precum servicii profesionale, analiza de business, consultanta IT.
Utilizand tehnici de ultima ora precum \"rapid application development\", \"extreme programming\", \"strategy design\", dar si experinta noastra in design-ul de aplicatii sau configurarea kit-urilor de instalare personalizate, putem furniza rapid solutii convenabile.