Lucrator in depozit - Bratuleni, Iasi

Misavan Trading SRL

27-09-2023 | EXPIRA LA 27-09-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Misavan are o misiune ambițioasă - să Trecem Romania pe curat! Iar pentru asta, avem nevoie de o persoană harnică și atentă la detalii pentru a se alătura echipei noastre de la Bratuleni, Iasi!

Ce vei face:

Vei încărca / descărca marfa din dube sau camioane, vei selecta și pregăti produse pentru a fi expediate către clienții noștri (solutii de curatat, detergenti, produse din hârtie, lavete, mopuri, găleți);

Veți deveni expert în manevrarea eficientă a lizelor manuale și electrice - nicio provocare nu va fi prea mare pentru tine!

Vei învăța să lucrezi cu sistemul WMS (cititoare de coduri de bare) - noi îți oferim pregătirea necesară!


CERINTE

Experiența anterioară în domeniu este un avantaj, dar nu este o cerință. Vom fi încântați să te învățăm tot ce trebuie să știi;

Domiciliu stabil în Iasi;

Disponibil la program de lucru in 2 schimburi.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masă;

Transportul către depozitul nostru este asigurat, pentru a-ți face drumul mai ușor și mai plăcut;

Și ca un bonus suplimentar, vei primi o reducere specială la achiziția de produse Misavan - pentru ca propria ta casă să strălucească cu produse de top!


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienţă de 20 ani ca furnizor de produse de curăţenie, ne orientăm activitatea către mai multe direcţii business: retail, HoReCa, medical, office, diferite industrii. Portofoliul cuprinde produse de curăţenie, menaj, produse din hârtie şi plastic, produse de ambalare, din carton şi unică folosinţă, candele şi dispensere.
Ne dorim sa #trecem Romania pe curat!