INGINER AUTOMATIST (cu sau fara experienta)

S.C. DAS S.R.L.

26-02-2008 | EXPIRA LA 27-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti tanar absolvent al sectiei de Automatica, nu ai experienta insa esti dispus sa inveti … noi te provocam si te invitam la un interviu! Vei fi rasplatit pe masura: un job care sa te satisfaca atat pe plan profesional cat si economic si posibilitatea de a avansa in cariera intr-un timp relativ scurt!

Firma S.C. DAS S.R.L. dezvolta o interesanta sectie de automatizari iar tu poti face parte din echipa noastra de profesionisti! Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti CV-ul tau pe mailul: cariere@das-instalatii.ro iar noi te vom contacta pentru a stabili o intrevedere.


CERINTE

- tanar absolvent sau persoana cu relativa putina experienta in domeniul Automatizarilor;
- fire dinamica, deschisa la nou, abilitate de a acumula noi cunostiinte intr-un timp scurt;
- dispus la program prelungit;


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant si posibilitatea de a avansa rapid in cariera! Stabilitate profesionala!


DESCRIEREA FIRMEI

Prezenta pe piata din 1991, compania DAS este recunoscuta astazi ca lider al pietei de instalatii in constructii din Nord-Estul Romaniei si una dintre cele mai importante companii de instalatii din tara. Dezvoltarea companiei s-a cristalizat in jurul variabilei satisfactia clientului, principala masura a performantelor noastre. Investind in oameni si tehnologii, preocupati de cercetare si de calitatea serviciilor oferite, DAS este astazi - o companie performanta, un lider si un exemplu de competente.