FARMACIST SEF DEPOZIT

S.C.FILDAS TRADING

16-07-2007 | EXPIRA LA 15-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza, supravegheaza si raspunde de activitatea depozitului privind receptia, depozitarea si eliberarea produselor in conformitate cu Regulile de buna practica de distributie si a legislatiei in vigoare;
- Urmareste termenele de valabilitate ale produselor si verifica medicamentele retrase, reclamate si rechemate ;
- Coordoneaza, planifica si controleaza activitatea personalului depozitului sub aspect calitativ si cantitativ;
- Raspunde de obtinerea tuturor autorizatiilor necesare desfasurarii legale a activitatii depozitului pe care îl conduce.


CERINTE

- Absolvent al Facultatii de Farmacie;
- Bune cunostine operare PC ;
- Buna cunoastere a medicamentelor si a legislatiei in vigoare
- Experienta : minimum 1 an intr-o functie similara
- Abilitati de comunicare si relationare


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1991, compania Fildas Trading, se mentine inca de la aparitia pe piata in topul firmelor de profil din Romania. Reuseste sa surprinda de fiecare data prin cea mai spectaculoasa rata de crestere anuala, ajungand lider in topul firmelor specializate in importul si distributia de medicamente si produse cosmetice din Romania.

Performanta este dusa mai departe prin intermediul echipei de profesionisti ai firmei, firma dispunand de filiale in toate zonele tarii. 16 filiale si peste 60 de reprezentanti de vanzari, alaturi de 11 reprezentanti medicali, asigura disponibilitatea 100% la solicitarile celor peste 3000 de clienti, din care se numara farmacii, spitale, organizatii guvernamentale, institutii.

Alcatuirea unei echipe bazata pe profesionalism, incredere dar si experienta, precum si punerea la dispozitie a celor mai eficiente dotari, precum flota auto de peste 250 de masini, reteaua de comunicatii mobile avansata, unitatea proprie de antrepozit vamal, reprezinta pentru Fildas cheia succesului.

Pentru mai multe detalii referitoare la specificul si evolutia Companiei, va rugam sa vizitati www.fildas.com