Electrician de echipamente electrice si energetice

TRENKWALDER

27-02-2014 | EXPIRA LA 29-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cunoașterea parametrilor constructivi și a celor generali de funcţionare a instalaţiilor şi echipamentelor electrice din dotarea unei staţii de transformare 110 /20/6 kV , stație de alimentare cu energie electrică de 20/6 kV.

Cunoașterea modului de exploatare, întreţinere, reparare şi verificare pentru întrerupătoare, tablouri electrice, celule de distribuţie, transformatoare, precum și a reţelelor electrice L.E.S. și L.E.A. de medie tensiune și înaltă tensiune.


CERINTE

Studii medii (Scoala profesionala / liceu in domeniu energetic);
Autorizari speciale: ISCIR/ ANRE
Experienta similara 3 - 5 ani


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).