Editor articole medicale

SMART LINE DESIGN

02-11-2008 | EXPIRA LA 08-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti place sa petreci mult timp la computer, sa pierzi timpul pe net, sa dezvolti ceva util sau sa participi la proiecte online mari? - vei lucra pentru ROmedic.ro cel mai important site de medicina din Romania.

Google e prietenul tau si ai impresia ca nu exista informatii pe net pe care sa nu le gasesti? Stii limba romana bine si nu tolerezi greselile de ortografie, iar cu engleza te descurci si te orientezi binisor pe website-urile din strainatate.
Atata timp cat nu te deranjeaza nimeni iti faci treaba cu rabdare si eficienta. Si nu te plictisesti repede... Atunci tu esti persoana pe care o cautam!

Ce vei face efectiv?
Creare de articole - ai la dispozitie carti sau uneori doar netul, aduni informatii si faci un rezumat, articol mai complex, studiu de caz. Iti trebuie ceva capacitate de organizare si extractie a esentialului, compunere a informatiei cu schimbarea formei si a structurii.


Avantajele noastre:
Lucru intr-o echipa cu tineri sub 30 ani, intr-o atmosfera linistita, no stress ever!, fara ore suplimentare, fara deadline-uri rigide (asta nu inseamna ca te lasam de capul tau :) ), fara sefi uraciosi (in principiu...).

Cam cum ar trebui sa te imaginezi: stai la biroul tau, cu un calculator decent, caldurica... muzica... treaba... glumitze... pauze... treaba. Daca esti sociabil e bine, daca nu...e tot bine (nu e o cerinta), dar nu toleram uraciosii, arogantii, aia care "stiu cel mai bine".


CERINTE

Cerinte:
- facultatea de medicina ( student - part time/ absolvent full time)
- cunostinte rudimentare de folosire a computerului
- familiarizat cu navigarea pe internet - trebuie sa stii sa faci o cautare relevanta in Google, intuitie in navigare pe portaluri mari, eficienta in gasirea informatiilor necesare
- viteza de scriere la tastatura - de la normal la excelent
- limba romana - de la normal la excelent
- engleza nivel mediu
- capacitate de organizare
- atent la detalii


Reprezinta un avantaj:
- Absolvent 2008
- limba engleza avansat - citit si scris


DESCRIEREA FIRMEI

SmartLine este o agentie de publicitate si creatie din Iasi , specializata in web design si programare web . In cadrul diviziei de online dezvoltam servicii de promovare si publicitate prin intermediul website-urilor noastre din domeniile sanatate, imobiliare, turism si afaceri.