Director Productie

AGROPAN IMPEX

05-07-2012 | EXPIRA LA 05-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stabileste obiectivele de dezvoltare ale departamentului productie produse panificatie in concordanta cu obiectivele strategice ale companiei, comunica obiectivele si urmareste ca acestea sa fie comunicate intregului personal din subordine.
Intocmeste planuri de productie conform comenzilor si contractelor existente. Monitorizeaza continuu si controleaza indeplinirea planurilor.
Asigura folosirea optima si eficienta a capacitatilor de productie, utilizarea eficienta a materiilor prime, auxiliare, ambalaje si a fortei de munca.
Asigura continuitatea si operativitatea productiei, intocmeste planuri de coordonare pentru productie in corelare cu celelalte departamente din companie.
Se implica in pregatirea productiei, planificarea capacitatii de productie in functie de comenzi.
Tine inregistrari cu capacitatile folosite, cu productia realizata si performantele obtinute, cu activitatea de intretinere - reparatii si gestioneaza bugetul departamentului.
Asigura implementarea si functionalitatea sistemelor de management bazate pe standardele de Calitate si Siguranta alimentului ISO 9001 si 22000. Asigura instruirea periodica a personalului din subordine pentru competente specifice posturilor acestora si pentru respectarea normelor de Siguranta alimentului, SSM si Igiena.
Indeplineste orice alte activitati aferente postului si pozitiei de Director Productie, post care presupune un grad ridicat de responsabilitate si control.


CERINTE

Cautam o persoana cu o buna pregatire profesiona-la, avand experienta de minim 3-5 ani in acest post. Persona trebuie sa poata coordona si interactiona eficient cu inginerii, sefii de tura, operatorii brutari, ambalatori, etc din cadrul sectiei de productie. Aptitudini necesare - comunicare, claritate in exprimare, o persoana care cauta mereu solutii la problemele aparute, minimalizarea rationala a consumurilor specifice de materii prime, auxiliare, ambalaje, utilitati si a costurilor de productie astfel incat sa nu fie afectata calitatea produselor si diversificarea portofoliului de produse de panificatie in functie de cerintele clientilor. Angajatul trebuie sa aiba si cunostinte de operare PC cu programe din pachetul Office


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv
Bonusuri de performanta in functie de obiectivele si indicatorii realizati


DESCRIEREA FIRMEI

SC AGROPAN IMPEX SRL companie romaneasca,lider local al industriei de panificatie.
SC AGROPAN IMPEX SRL incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.