Coordonator Zonal Tehnic

UPC Romania S.A.

29-01-2013 | EXPIRA LA 28-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stabileste principalele obiective pentru angajatii din subordine, precum si resursele necesare si mijloacele principale pentru realizarea lor.
Coordoneaza toate activitatile desfasurate in reteaua zonala D1 si D2 si si asigura funtionalitatea ei la parametri setati.
Este responsabil cu intretinerea retelei de transport si distributie zonala; verifica preventiv parametri optimi de functionare prin masuratori periodice in retea (program de mentenanta preventiva).
Executa si actualizeaza planurile de dezvoltare ale retelelor D1 si D2 zonale.
Coordoneaza, impreuna cu coordonatorii tehnici ai statiei centrale si coordonatorii de operatiuni zonali realizarea operatiunilor si programelor de mentenanta corectiva si preventiva; se implica activ la identificarea problemelor in retea si la confirmarea rezolvarii lor.
Propune solutii de optimizare ale retelelor zonale D1 si D2, in functie de conditiile noi aparute (modificari de servicii, aparitia de noi tehnologii, schimbari in infrastructura publica).
Colaboreaza cu proprietarii de infrastructura (primarii, asociatii de proprietari, regii si societati detinatoare de infrastructura) in vederea utilizarii normale si continue a infrastructurii publice pentru a sustine reteaua regionala; respecta procedurile de lucru aplicabile pe infrastructura publica.
Se implica activ in buna functionare a sistemelor si echipamentelor din reteaua HFC zonala.
Intocmeste documentele specifice de achizitie si instalare pentru materialele si aparatura necesara functionarii in conditii bune si in siguranta a retelei de distributie zonale.
Gestioneaza eficient utilizarea echipamentelor si a stocurilor de materiale (proprii si ale echipei coordonate).
Raporteaza periodic activitatea de masurare, verificare, sau dezvoltare realizata la nivelul retelei.


CERINTE

Studii superioare finalizate intr-unul din domeniile Telecomunicatii, Inginerie, Electrica-Electronica, Automatica, Politehnica.
Experienta relevanta de minim 1 an in lucrul cu retele de transmisii de date si CATV.
Cunostinte generale tehnice specifice domeniului comunicatiilor prin cablu.
Experienta relevanta de minim 1 an de people management.
Cunostinte solide despre: standarde si protocoale transmisii de date , masuratori, spectru de frecvente, CPE.
Posesor carnet de conducere auto categoria B - fara incidente.
Bune cunostinte de operare calculator.


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.