Customer service

ExpertMind

24-08-2017 | EXPIRA LA 23-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru ca raspundem cu mult profesionalism cand vine vorba de relatiile cu clientii nostrii dorim sa ne dezvoltam echipa un nou super coleg.

Cautam un Consultant relatii clienti cu abilitati foarte bune de comunicare si organizare. Noul coleg va gestiona solicitarile primite de la clienti si se va asigura de finalitatea lor.


CERINTE

Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat si experienta intr-o aplicatie de suport tip ticketing constituie avantaje semnificative.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul EXPERT MIND, nominalizat cu locul I in Topul firmelor de contabilitate din Iasi, ofera servicii complete de contabilitate, resurse umane, consultanta financiar – contabila si servicii de infiintari firme pentru entitati cu diverse forme juridice: persoane fizice autorizate (PFA), societati cu raspundere limitata (SRL si SRL-D), intreprinderi individuale (II), asociatii si fundatii.

Cu peste 10 ani de experienta si 60 de experti in contabilitate, resurse umane, audit si servicii juridice, compania EXPERT MIND aduce plus valoare pe piata ieseana datorita consilierii si suportului informational de specialitate acordat partenerilor sai. Astfel, antreprenorii pot lua decizii fundamentate pentru optimizarea, cresterea si dezvoltarea afacerii lor.