CENTRUL DE TRADUCERI EXCELENTIA ANGAJEAZĂ TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI LIMBILE ENGLEZĂ-ITALIANĂ/FRANCEZĂ/GERMANĂ/SPANIOLĂ/RUSĂ

SC KORALVISION SRL

03-04-2017 | EXPIRA LA 05-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

În această perioadă facem angajări și dorim să cooptăm oameni valoroși în echipa noastră.
Ne dorim ca viitorul nostru colaborator să poată da dovadă de profesionalism, simț de răspundere, capacitate de asumare a responsabilităților, flexibilitate şi un autentic spirit de echipă.
Traducător autorizat de Ministerul Justiției sau pe cale de autorizare în următoarele câteva luni
Servicii secretariat ce ţin de buna desfăşurare a activităţii unui birou de traduceri
Relatii cu publicul


CERINTE

Traducător autorizat limbile engleză - italiană, franceză. spaniolă, germană, rusă
Absolvent al Facultății de Litere în curs de obținere a autorizației de la Ministerul Justiției
Servicii secretariat
Relații cu publicul


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant în funcție de target


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA s-a afirmat pe piața traducerilor profesionale încă din anul 2003, având în prezent peste un deceniu de experiență în domeniul traducerilor specializate. Ne-am facut remarcați pe piața traducerilor datorită valorilor care ne definesc şi care sunt împărtășite cu convingere și promovate zi de zi de fiecare membru al echipei noastre: integritate profesională, seriozitate și respectul pentru client, timpul și solicitările acestuia.
Echipa noastră este formată din angajați full-time atent recrutaţi pentru principalele limbi de circulație internațională, precum engleză, italiană, franceză, germană, spaniolă, tocmai din dorința de a răspunde cu maximă promptitudine celor mai exigente cerințe venite din partea clienților. Cei peste 60 de colaboratori, traducători și interpreți, specializați pe domenii, dintre care o mare parte sunt vorbitori nativi, vin să completeze echipa EXCELENTIA.
În această perioadă facem angajări și dorim să cooptăm oameni valoroși în echipa noastră.