Bibliotecar

Universitatea Mihail Kogalniceanu

26-09-2009 | EXPIRA LA 02-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitati specifice de inventariere, cotare, completare si actualizare fise pentru monografii si periodice. Organizarea spatiilor din depozitele de monografii si periodice. Asigurarea serviciul de imprumut si lectura in sala pentru cititori. Asigurarea serviciile de schimb interbibliotecar cu institutii similare din tara si din strainatate.


CERINTE

Candidatul trebuie sa fie licentiat in Litere sau sa aiba cursuri de Biblioteconomie, sa aiba cunostinte de operare pe calculator si sa cunoasca la nivel avansat cel putin o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana)


BENEFICII OFERITE

Postul este potrivit si pentru persoanele care isi doresc o evolutie in cariera in cadrul UMK. In functie de experienta si aptitudinile candidatului, acesta poate primi atributii suplimentare ( redactare de proiecte in cadrul Departamentului Relatii internationale sau publicitate pe net, in cadrul Departamentului IT etc) Realizarile profesionale determina si venituri salariale suplimentare importante.


DESCRIEREA FIRMEI

UMK, prima univeristate privata din Zona Moldovei, infiintata in 1990 este acreditata prin Legea 137/2005. La UMK se organizeaza cursuri de licenta la specializarile Comunicare si relatii publice, Relatii internationale si studii europene, Drept si Geografie, in conformitate cu Hotararea de Guvern 749/2009. De asemenea se organizeaza si diverse cursuri de master, conform cu Legea 250/2009 si acreditate de ARACIS.
UMK func¿ioneaz¿ ¿n deplin¿ legalitate de 19 ani, eliber¿nd diplome de licen¿¿, de master ¿i de specializare recunoscute de autorit¿¿ile na¿ionale ¿i ale UE.