ASISTENTI COMERCIALI GERMANA

SC OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

21-01-2013 | EXPIRA LA 20-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mentinerea relatiei cu furnizorii
Contactarea de noi furnizori
Largirea bazei de date de furnizori
Negocierea achizitiei de marfuri
Stabilirea termenilor de plata
Completarea de rapoarte


CERINTE

Studii Superioare
Cunostinte limba GERMANA - nivel avansat
Cunostinte limba FRANCEZA - nivel mediu
Bune abilitati de comunicare si negociere


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.ol-resurseumane.ro