Asistent TREZORERIE (Iasi)

SC Veo Worldwide Services SRL

13-02-2016 | EXPIRA LA 13-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

R50811002150

In calitate de Asistent TREZORIER , principalele tale misiuni vor fi :

- Efectuarea viramentelor intre conturi ;
- Urmarirea tranzactiilor ;
- Echilibrarea soldurilor zilnice din banci;
- Actualizarea bazelor de date privind cecurile neincasate;
- Monitorizeaza diferentele bancare restante;
- Verificarea si validarea facturilor emise de recuperatorii de creante.


CERINTE

Lansam o provocare celor care se regasesc in descrierea de mai jos intrucat suntem in cautarea unui nou coleg pentru a se alatura echipei noastre de Asistent TREZORERIE din Iasi.

Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de :

- Experienta minim 2-3 ani pe un post similar;
- Cunostinte foarte bune de limba franceza (minim nivel B2) ;
- Absolvent studii superioare economice;
- Cunostinte de trezorerie/contabilitate-fiscalitate ;
- Abilitati analitice excelente, atentie la detalii;
- Foarte bune cunostinte de MS Office , Excel – functii + PowerPoint (prezentari)


BENEFICII OFERITE

Beneficii:

- Formare la nivel internaţional;
- Oportunităṭi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes;
- Pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!