Asistent Trezorerie ( cu limba Franceza)

SC Veo Worldwide Services SRL

11-12-2015 | EXPIRA LA 10-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

R50811002150
Lansam o provocare unei persoane ambitioase, dornica sa faca parte din proiectul nostru international, pasionata de sfera financiara si cunoscatoare a limbii franceze.

Noul nostru coleg/colega va :

- Gestiona CEC-urile neincasate;

- Monitoriza intarzierile in luna anterioara;

- Valida facturile emise de recuperatorii de creante ;

- Realiza rapoarte periodice referitoare la evolutia CEC-urilor neincasate;


CERINTE

Candidatul ideal:

- Absolvent studii economice ( de preferat);

- Experienta in sfera administrativ – financiara ( de preferat);

- Bune cunostinte de limba Franceza ( nivel B1-B2) – obligatoriu;

- Bune abilitati de comunicare;

- Capabil sa lucreze cu deadline-uri;

- Organizat, atent la detalii;

- Perseverent.


BENEFICII OFERITE

Beneficii :


- Formare in cadrul companiei;
- Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;
- Pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!