asistent medical

SC FERTIGYN SRL

22-06-2013 | EXPIRA LA 22-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dorim sa marim echipa noastra prin cooptarea unei ASISTENTE MEDICALE care sa aiba dorinta de a acumula cunostinte intr-un domeniu medical de varf. Experienta si formarea profesionala in specialitatea obstetrica-ginecologie constituie un avantaj.
Noul membru al echipei noastre va trebui sa tina cont ca obiectivul nostru este de a oferi servicii de consiliere si tratament profesional, la standardele din clinicile de profil din vestul Europei.
Descriere atributii:
- realizeaza programarile pentru pacienti
- comunica programarile zilnice doctorului prin e-mail
- recolteaza probe biologice, le trimite la laborator, solicita rezultatele si le comunica doctorului
- asista doctorul in consultatii
- scrie ecografii si instructiuni pentru pacienti la recomandarea doctorului
- incaseaza contravaloarea serviciilor medicale si preda sumele incasate managerului.


CERINTE

- profesionalism, rigurozitate, promptitudine in realizarea sarcinilor, interes pentru auto-perfectionare, dinamism, atentie distributiva, multitasking, comunicare foarte buna cu pacientii, atitudine pozitiva, spirit de echipa;
- cunostinte de nivel mediu limba engleza;
- aviz de libera practica;
- cunostinte de operare PC - nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

Odata cu acumularea de cunostinte si experienta, proportional cu motivatia, veti avea posibilitatea de promovare profesionala. Trimestrial prestatia echipei este evaluata iar implicarea este recompensata prin cresteri salariale.
Pentru alte detalii contactati-ne pe e-mail office.origyn@gmail.com


DESCRIEREA FIRMEI

ORIGYN FERTILITY CENTER IASI ofera servicii medicale in domeniul reproducerii umane asistate. Proiectul ORIGYN a luat nastere în 2009 la Iasi, din dorinta asigurarii unui suport de specialitate cuplurilor care nu pot avea copii. ORIGYN vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de consiliere in terapia infertilitatii si se adreseaza populatiei din zona de Nord-Est a Romaniei.