Asistent Contractari si Achizitii - limba germana

VEO

18-12-2014 | EXPIRA LA 18-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ref (R31102051140/R31102050140);

- prospectarea prin telefon de noi parteneri, pentru a asigura dezvoltarea protofoliului de furnizori activi din sectorul alocat;
- constituirea si prezentarea catre Seful de Produs a unui dosar de achizitie care sa contina toate detaliile referitoare la: cantitati marfuri, conditii de vanzare, esantioane si poze in vederea luarii unei decizii privind achizitia de marfuri;
- urmarirea procesului de achizitie in scopul optimizarii si concretizarii acestuia;
- crearea si actualizarea fiselor de furnizori din baza de date in vederea asigurarii corectitudinii informatiilor si facilitarea prospectarilor ulterioare.


CERINTE

Daca esti o persoana dinamica, autonoma, cu spirit de initiativa si capacitate de organizare si prioritizare, te asteptam pentru a te alatura echipei comerciale Veo la sediul nostru din Iasi.

Pentru reusita in aceasta misiune, este nevoie de :

- abilitati excelente de comunicare in limba germana - nivel B1 – B2 ;
- abilitati de comunicare si de convingere prin telefon, bune abilitati de negociere si capacitatea excelenta de a stabili o relatie de afaceri de calitate cu furnizorii ;
- simt comercial dezvoltat, dinamism, independenta si autonomie
- capacitatea de a se adapta la situatii noi, neprevazute
- cunostiinte de limba engleza-nivel B2 (considerate un avantaj).


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- program de training ;
- posibilitati de dezvoltare personala si profesionala ;
- mediu de lucru international ;
- oferta financiara atractiva ;


DESCRIEREA FIRMEI

Veo este o companie care furnizează servicii de top B2B, cu 250 de angajaţi , peste 8 ani de experienta în România si o crestere anuala de 70%. Activitatea noastră acoperă o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: comerţ, IT, finanţe, resurse umane.
Veo este acel mediul multicultural în care orice profesionist îşi doreşte să activeze si sa evolueze. Încurajăm diversitatea, transparenţa şi originalitatea: aici apreciem deopotrivă munca în echipă, dar şi spiritul antreprenorial.
Oferim instruire la nivel internaţional în domenii multidisciplinare, spirijin şi continuitate în carieră. Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung cu un lider al pieţei, care le oferă clienţilor calitate şi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta !