Asistent Administrativ Suport Vânzări

SC Veo Worldwide Services SRL

25-02-2016 | EXPIRA LA 25-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

(R11505001160)

Oferim oportunitatea dezvoltării unei cariere în domeniul administrativ, în cadrul unui proiect interesant, cu deschidere internațională. Este cadrul perfect pentru a utiliza cunoștințele de limbă franceză și abilitățile organizatorice deținute.

În calitate de Asistent Administrativ Suport Vânzări principalele tale responsabilități vor fi :

 Acordarea suportului administrativ magazinelor din cadrul rețelei clientului francez;
 Înregistrarea și verificarea informațiilor introduse în programele specifice puse la dispoziție de către client;
 Realizarea rapoartelor săptămânale și lunare privind respectarea normelor interne de funcționare de către salariații clientului;
 Verificarea și validarea facturilor de hotel, reuniuni, taxi, tren, închirieri mașini din Departamentul de Vânzări al clientului;
 Centralizarea săptămânală a pontajelor semnate cu orele lucrate, planificarea concediilor, etc. (în magazinele clientului);
 Actualizarea și centralizarea planning-urilor personalului din detașare;
 Validarea decontării cheltuielilor salariaților clientului în programele puse la dispoziție de către acesta;
 Validarea cererilor de prime pentru diverse categorii de salariați ai clientului (prime de înlocuire, prime de itineranți, etc);
 Participarea la managementul calității având o contribuție activă la ameliorarea procedurilor interne ale departamentului;
 Realizarea diverselor rapoarte și anchete solicitate de către manager și/sau de către client.


CERINTE

Căutăm o persoană dinamică, organizată și comunicativă pentru a se alătura echipei noastre de Suport Administrativ Vânzări.

Pentru reușita în această misiune este nevoie de :

 Cunoașterea limbii franceze la un nivel mediu (nivel minim B1 – scris, vorbit);
 Foarte bune abilități de organizare și prioritizare;
 Prezență de spirit, curiozitate, flexibilitate în gândire și adaptabilitate la situații noi, neprevăzute;
 Atenție la detalii, exigență și consecvență;
 Fire echilibrată și tact în abordare;
 Cunoștințe bune de utilizare a mijloacelor informatice: pachetul Microsoft Office (Excel, Word), programe specifice etc..


BENEFICII OFERITE

 Formare la nivelul companiei și internaţional;
 Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
 Pachet salarial și mediu de lucru atractive.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!