Asistent achizitii cu limba franceza

SC Veo Worldwide Services SRL

24-04-2015 | EXPIRA LA 24-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ref (R31102002150)
Responsabilitati :
- Caută cu ajutorul surselor interne sau externe, clienţi pe care ulterior îi contactează telefonic;
- Prospectează prin telefon noi clienţi, prezintă conceptul companiei şi identifică persoana care are puterea de decizie asupra achiziţiilor, cu scopul de a detecta eventuale oportunităţi şi clienţi cu potential real de cumparare;
- Introduce în baza de date fişele de prospectare pentru clienţii identificaţi cu potenţial de achiziţie şi verifică în prealabil dacă aceştia nu există deja în sistem, cu scopul de a minimiza riscul de producere a duplicatelor şi de a îmbogăţi baza de date existentă;
- Intocmeşte rapoarte de activitate ;
- Participă la târguri profesionale (atunci când îi este solicitat) în vederea reprezentării societăţii şi identificării eventualelor oportunităţi şi clienţi cu potential real de achiziţie.


CERINTE

Cautam o persoana dinamica, autonoma, cu spirit de initiativa si capacitate de organizare pentru a se alatura echipei comerciale Veo la sediul nostru din Iasi.
Daca ai:
- abilitati excelente de comunicare in limba franceza ( nivel minim B1);
- abilitati de comunicare si de convingere prin telefon, bune abilitati de negociere si capacitatea excelenta de a stabili o relatie de afaceri de calitate cu furnizorii;
- simt comercial dezvoltat, dinamism, independenta si autonomie;
- capacitatea de a se adapta la situatii noi, neprevazute.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- program de training;
- posibilitati de dezvoltare personala si profesionala;
- mediu de lucru international;
- oferta financiara atractiva.


DESCRIEREA FIRMEI

Veo este o companie care furnizează servicii de top B2B, cu 250 de angajaţi , peste 8 ani de experienta în România si o crestere anuala de 70%. Activitatea noastră acoperă o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: comerţ, IT, finanţe, resurse umane.
Veo este acel mediul multicultural în care orice profesionist îşi doreşte să activeze si sa evolueze. Încurajăm diversitatea, transparenţa şi originalitatea: aici apreciem deopotrivă munca în echipă, dar şi spiritul antreprenorial.
Oferim instruire la nivel internaţional în domenii multidisciplinare, spirijin şi continuitate în carieră. Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung cu un lider al pieţei, care le oferă clienţilor calitate şi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta !