Arhivar / Bibliotecar

SC OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

31-03-2008 | EXPIRA LA 30-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Arhivarea articolelor, cartilor, revistelor de specialitate;
- Organizarea bibliotecii firmei;
- Initierea unor colaborari cu centre de cercetare si institutii de invatamant din tara si din strainatate.


CERINTE

- Foarte buna capacitate de organizare;
- Atentie la detalii;
- Interes pentru domeniul stiintific, cercetare intr-o arie tehnica;
- Buna cunoasterea a limbii engleze (alte limbi straine reprezinta un avantaj).


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania, Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate, precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele dvs profesionale si identifica oportunitati sigure. Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client, pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.obiettivolavoro.ro
Relatii la tel. : 0332440277, 0730122315