Analist resurse umane-cu limba franceza

SC Veo Worldwide Services SRL

21-01-2016 | EXPIRA LA 21-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

R55702006150
Colegii mei te vor ajuta să înveți ce înseamnă :
-Analizarea cererilor de contract individual de muncă pentru angajații clienților internaționali;
-Analizarea dosarul angajatului pentru a stabili situația acestuia înaintea angajării;
-Realizarea contractelor individuale de munca ale angajaților, precum și actele adiționale ulterioare;
-Realizarea, la cerere, de diferite rapoarte din baza de date comună tuturor angajaților;
-Realizarea conform procedurii și transmiterea către colaboratori, a fișelor de evaluare a perioadei de probă pentru salariații noi;
-Centralizarea și arhivarea contractelor individuale de munca intocmite etc. .


CERINTE

Avem o echipă tânără și dinamică pentru care căutăm un super coleg(ă).

Cum am vrea noi să fii :
Ne dorim, în primul rând, să ai un bun nivel de comunicare în limba franceză( minim nivel B1).
De asemenea, viitorul nostru coleg ar trebui să aibă o bună capacitate de organizare, experiență în activități administrative fiind considerată un avantaj.
Dacă adaptabilitatea și atentia la detalii te definesc, atunci dorim să te cunoaștem!


BENEFICII OFERITE

Beneficii :
-posibilități de dezvoltare a carierei prin acces la oportunități interne, feedback și coaching din partea responsabililor direcți ;
-desfășurarea activității într-o echipă tânără și profesionistă;
-pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!