GRECIA – HOTELURI DE LUX GRECIA 4 – 5 STELE angajeaza MASEURI (15 LOCURI)

SMART MEDIA PROJECT SRL

26-02-2011 | EXPIRA LA 04-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Maseuri - Hoteluri Grecia


CERINTE

Data inceperii muncii efective: Aprilie-Mai 2011

Durata contractului de munca: 6 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca.

Durata timpului de munca si de repaos: Se lucreaza 8 ore / zi, dar se pot face ore suplimentare, 6 zile / saptamana. Durata timpului de repaos este de 1 zi / saptamana.

Conditiile de munca, masuri de protectie si securitate in munca: Munca se desfasoara in restaurante si hoteluri de 4-5 *, in domeniul turistic. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit in functie de pozitia de mai sus ocupata, cu un salariu lunar intre 550 - 750 Euro net + pentru orele suplimentare intre 3,5 - 4,5 Euro net / ora. Plata se face lunar, prin transfer bancar in contul muncitorului.

Posibilitatea transferarii salariului in Romania: Angajatii, cetateni romani, vor putea transfera salariul primit prin transfer bancar intr-un cont bancar deschis la o banca din Romania.

Cazurile in care pot fi urmarite drepturile salariale: In cazul in care muncitorul nu primeste remuneratia corespunzatoare muncii depuse este indreptatit sa ceara sprijin institutilor abilitate pentru raporturile de munca din Grecia si/sau sa se adreseze instantelor judecatoresti din Grecia.

Durata, modul de acordare si drepturile banesti aferente concediului de odihna: Deoarece natura contractului de munca este contract sezonier de munca, conform legii nu se va acorda concediu platit de odihna, deci in consecinta nu vor exista drepturi banesti aferente concediului de odihna.

Conditiile de cazare, de locuit sau dupa caz de inchiriere a unei locuinte: Se ofera gratuit cazare in cadrul hotelurilor unde lucreaza muncitorul.

Conditiile de asigurare a hranei: Se asigura 3 mese / zi in cadrul hotelurilor unde lucreaza muncitorul.

Taxele, impozitele si contributiile care greveaza asupra veniturilor angajatilor cetateni romani: Angajatorul contribuie la asigurarile sociale conform legii, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Toate taxele si impozitele care greveaza asupra venitului angajatilor sunt achitate conform legislatiei in vigoare, asigurandu-se evitarea dublei impuneri.

Asigurarea medicala: Asigurarea medicala a angajatilor romani este similara cu cea a angajatilor greci.

Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului: Acordarea acestor tipuri de despagubiri se face conform legislatiei in vigoare.

Conditiile de angajare / Asigurarea formalitatilor de angajare: Se accepta la angajare aplicanti care au avut experienta in unul din posturile scoase la concurs sau care dovedesc in timpul interviului ca sunt persoane harnice, cu dorinta de munca si cu o atitudine placuta si prietenoasa.

Asigurarea formalitatilor de transport din Romania - Grecia - Romania, precum si suportarea cheltuielilor aferente: Transportul Romania – Grecia - Romania este suportat de catre angajat, iar la sfarsitul perioadei contractuale angajatorul deconteaza 200 euro din cheltuielile de transport suportate de catre angajat.

Transport local, de la locul cazarii la locul de munca: Nu exista o astfel de deplasare si nici o cheltuiala de acest gen.

Profilul candidatului ideal:
- Postul este destinat barbatilor si femeilor cu varste intre 19-45 de ani.
- Cunoasterea limbii engleze – la nivel de conversatie.
- Persoane rezistente la munca, energice, muncitoare si sanatoase.

Conditii de incetare a angajarii sau de reangajare:
- Contractul de munca inceteaza la data specificata in contract.
- Reangajarea se face pe baza selectiei angajatorului si a disponibilitatii angajatului, in cazul in care angajatorul va mai avea nevoie de respectivul angajat, dupa incetarea contractului de


BENEFICII OFERITE

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit in functie de pozitia de mai sus ocupata, cu un salariu lunar intre 550 - 750 Euro net + pentru orele suplimentare intre 3,5 - 4,5 Euro net / ora. Plata se face lunar, prin transfer bancar in contul muncitorului.


DESCRIEREA FIRMEI

DESPRE NOI:
Smart Media Project SRL, firma specializata in Management-ul Resurselor Umane.
PRINCIPIILE de BAZA dupa care ne ghidam in activitatea noastra:
- Calitatea;
- Seriozitatea;
- Profesionalismul;
- Experienta;
- Obiectivitatea;
- Confidentialitatea datelor;
- Responsabilitate in fata Angajatorului;
- Personalizarea si adaptabilitatea in raport cu problemele si cerintele Angajatorului.
SERVICII OFERITE:
- Recrutare, selectie si evaluare de personal;
- Consultanta sin Managementul Resurselor Umane.
ECHIPA NOASTRA:
Echipa noastra este alcatuita din cei mai buni specialisti in domeniul Resurselor Umane:
- Profesori specializati in domenii cheie ca de exemplu: inginerie; management; psihologie; sport; drept.