DISCOVER GREECE - Work & Travel Summer 2011 – LOCURI DE MUNCA IN HOTELURI DE 4-5 STELE IN ORICE DEPARTAMENT

G&G International Recruitment

01-03-2011 | EXPIRA LA 23-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

POSTURI VACANTE si HOTELURI PARTENERE
Peste 500 de joburi din care poti ALEGE: in receptie, restaurant, bucatarie, receptie, terasa si baruri, sali de conferinte si evenimente, piscine, cluburi, spa, sport, recreere si entertainment, etc!

Hotelurile partenere participante la programul DISCOVER GREECE Work & Travel în calitate de angajatori sunt numai hoteluri resort de 4-5 stele , cu standarde de excelenţă în servicii de cazare, servire şi alte facilităţi ; Majoritatea hotelurilor au capacitate de acomodare a sute de turişti, cu restaurante a la carte şi/sau self service şi au o diversitate de preparate culinare şi specific gastronomic din întreaga lume, baruri şi terase, săli de conferinţe şi evenimente, piscine, cluburi, spa, sport, recreere şi entertainment, golf, tenis, plaje private şi multe alte tipuri de facilităţi şi departamente în care vei putea avea şi tu şansa să lucrezi şi să simţi adevăratul spirit al ospitalităţii greceşti .

ALEGE CE VREI SA FII IN ACEASTA VARA !
Poti lucra ca: front desk office assistant, waiter/waitress assistant, cook assistant, kitchen assistant, chambermaid assistant, animator - entertainer, bartender assistant, bellboy assistant, lifeguard, pool attendant, beach boy, dishwasher, masseur or spa staff si multe alte posturi vacante .


LOCATII IN PARADIS
Alaturi de prieteni ...... acolo unde distractia se intalneste cu paradisul locatiilor in care vei si lucra:
Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Samos, Lichnos, Lefkada, Zakinthos, Kyllini, Mikonos,Thasos, Naxos,
Thessaloniki, Athens, Halkidiki, Santorini si multe alte locatii exotice de pe teritoriul intregii Grecii antice !

DETALII CONTRACT
Contract de munca pe o durata de la 3 pana la 6 luni, in functie de disponibilitatea ta! poti incepe din Aprilie-Iunie si poti termina in Septembrie-Octombrie).
Program :8 - 9 ore/zi 6 zile/saptamana ; cazare asigurata gratuit ; 3 mese/zi gratuit; asigurare medicala; bilet gratuit la intoarcerea in tara (asigurat numai celor ce-si termina contractul la termenul stipulat) ; salarizare: 400-600 euro/luna + tips

CU PRIETENII IN GRECIA
Daca esti team player, NU-TI LASA PRIETENII ACASA! Work & Travel Greece 2011 are ca scop reunirea in acest proiect a tuturor TINERILOR dornici de o experienta ARZATOARE, poti transmite detaliile despre organizarea workshopului si prietenilor sau colegilor tai !


PROCEDURA INSCRIERE PT WORKSHOP
Pentru a-ti confirma participarea la WORKSHOPUL DISCOVER GREECE trebuie sa ne trimiti un CV prin email la cariere@ihrc.ro, care sa cuprinda datele de contact si experienta profesionala. Trebuie sa mentionezi de asemenea ziua si sesiunea la care doresti sa participi.

NUMAI PERSOANELE CARE SE INSCRIU PE LISTELE DE SESIUNI POT PARTICIPA LA WORKSHOP - numarul maxim de persoane pentru fiecare sesiune este de 120 .

Pentru mai multe informaţii ne poti contacta telefonic (031 1021053, 031 1021055; 0722 659255), email (cariere@ihrc.ro) , fax (031 1021055), facebook, skype (id: „ggrecruitment”).

Va asteptam la WORKSHOP SI VA DORIM SUCCES IN CONTINUARE !

G&G RECRUITMENT – WWW.IHRC.RO - RECRUTARE – SELECTIE – PLASARE - CONSULTANTA – HEAD HUNTING – DESCHIDERI DE HOTELURI SI RESTAURANTE – CASUAL STAFF – ORGANIZARE EVENIMENTE – IMIGRARE


CERINTE

Daca ai varsta intre 18 si 27 ani, cunosti limba engleza( nivel mediu sau avansat) si vrei sa lucrezi pe perioada verii intr-o locatie exotica CONTACTEAZA-NE ACUM pentru a-ti asigura locul de participare la workshopul DISCOVER GREECE organizat in zilele de 25-26 ianuarie.

DE CE SA PARTICIPI LA WORKSHOP ?
Participand, poti alege sa lucrezi pe perioada verii in oricare din joburile disponibile si in oricare din hotelurile de 4-5 stele. In cateva zile de la workshop poti semna oferta de munca! Nu uita ca joburile bune se ocupa repede!

DISCOVER GREECE este organizat in vederea informarii TINERILOR despre programul WORK & TRAVEL SUMMER 2011 si va avea loc in cadrul unui hotel din centrul Bucurestiului! In fiecare zi vor fi 3 sesiuni de informare si prezentare incepand cu orele 10,30 - 13,00 – 15,00.

NU PERCEPEM TAXA DE PARTICIPARE LA WORKSHOP !


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries