Sef Depozit Unitate Logistica Carburant

BIA Business Intelligence Alliance

06-05-2013 | EXPIRA LA 08-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

BIA HR recruteaza pentru unul din clientii sai din industria petroliera un Sef Depozit Unitate Logistica Carburant.


- Conducere rentabilă, ecologică şi cuprinzătoare a activităţii depoului/unităţii de logistică în limita ariei responsabilităţilor lui/ei, îndeplinirea de sarcini responsabile relevante din punct de vedere al siguranţei tehnice, tehnologice şi al accizelor.
- Depozitarea si asigurarea în condiţii de securitate a produselor petroliere necesare pentru derularea activităţii comerciale, ţinând cont de prevederile de grup, locale şi cele legale din domeniul PSI, de protecţia şi siguranţa muncii, a mediului şi de calitatea produselor.
- Supraveghează, coordonează şi conduce îndatoririle vamale care ţin de activităţile de import/export din depozit, pregăteşte propuneri pentru procesele noi sau pentru cele existente care au nevoie de îmbunătăţiri, participă în mod activ la implementarea acestora.
- Asigurarea funcţionării depozitelor şi instalaţiilor de încărcare si descarcare produse petroliere, a întregului sistem infrastructural în condiţii de maximă siguranţă şi legalitate.


CERINTE

- Studii superioare cu specializare în domeniul respectiv - 3 ani
- Comunicare eficientă atât în cadrul cât şi în afara organizaţiei
- Luarea deciziilor complexe într-un mod rapid, corespunzător şi eficient.
- Abilităţi superioare de motivare.
- Gândire conceptuală şi rezolvare independentă a problemelor.
- Înţelegerea generală a reglementărilor legale aplicabile zonei de operare
- Abilităţi superioare de analiză
- PC skills - MS Office, Outlook- mandatory
- SAP- recommended
- LOGIR, COTAS- useful


DESCRIEREA FIRMEI

BIA Business Intelligence Alliance este prima companie romaneasca de recrutare fondata in anul 1992. In cei 13 ani de activitate BIA a activat ca una dintre cele mai puternice firme de recrutare, realizand o baza de date cu peste 70.000 de candidati care au beneficiat de serviciile BIA. Ca o consecinta fireasca a dinamicii mediului de afaceri din Rom?nia, BIA isi extinde portofoliul de servicii, oferind: - servicii de salarizare si administrare de personal, - servicii de recrutare si selectie de personal, - consultanta in resurse umane, - training si dezvoltare