Fundatia Comber recruteaza voluntari – interpreti de limba engleza

Comber

19-04-2011 | EXPIRA LA 19-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fundatia "Comber – for a future without orphanages" doreste sa descrie o oportunitate care se deschide pentru tinerii din Giurgiu (elevi de liceu sau studenti): de a juca rolul unor translatori / interpreti alaturi de voluntarii irlandezi ai fundatiei.


CERINTE

Pentru ca activitatile planificate sa aiba succesul si impactul scontat este necesara prezenta unor liceeni /studenti buni vorbitori de limba engleza care sa joace rolul de interpreti intre personalul DGASPC si beneficiari (pe de o parte) si voluntarii irlandezi (de cealalta parte).


BENEFICII OFERITE

Membrii acestei fundatii considera ca aceasta experienta de viata le va dezvolta adolescentilor atat abilitatile lingvistice (vorbit/ scris /citit in limba engleza), cat si unele trasaturi de personalitate (sociabilitate, solidaritate) deschizand multiple oportunitati pentru viitoarea lor dezvoltare profesionala intr-o societate marcata de multiculturalitate.

La finele perioadei de voluntariat se vor acorda diplome care sa ateste faptul ca voluntarii au asigurat servicii de interpreti.

http://comber-romania.blogspot.com/2010/09/certificates-awarded-to-our-volunteers.html


DESCRIEREA FIRMEI

Our vision is that every person with a disability will have full participation and inclusion in society.

Comber’s mission is to build a better future for children and adults with disabilities - a future without orphanages.

Comber (formerly Comber Romanian Orphanage Appeal) was established by Irish volunteers in 1990 in response to media coverage of the appalling conditions in orphanages in Romania. Having initially focussed on aid and renovation work in orphanages, we grew to realise the limits of ‘hands – on’ work in Romania. Over the years, we have sought to bring about long-term change through supporting Romanian people and organisations to develop better disability services at local level.

Contact details:
Bogdan Bobolea
bogdan@comber.ro
+ 40752019118
www.comber.ie