Vanzator(are) magazin imbracaminte - Ruhazati bolti elado

Country Wild SRL

27-05-2020 | EXPIRA LA 29-05-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esélyt adunk a kezdőnek is ha tanul, a Zergeszakbolt sportruházati boltban a munka könnyű, nem kell behordanod naponta több tonna árut, nem kell hajnalban keljél és éjszakákat túlóráznod, és a vasárnapod is szabad (a szombatok váltva), ésszerű hozzáállással akar egyetemi tanulmányokat is végezhetsz mellette; valamint magától értődően szabadság és munkakönyved van.
Ruházati bolti eladóként abban fogsz segíteni a klienseinknek, hogy hogyan válassza ki a számára megfelelő vízhatlan túrabakancsot/cipőt vagy sátrat, hálózsákok, túraruházatot .


CERINTE

magyar és román nyelvtudás


BENEFICII OFERITE

Amit mi ajánlunk: Szakeladó állásra Gyergyószentmiklóson előkönyvelői tudással 2000 lej vagy magasabb kezdő fizetésed lesz, munkakönyv hosszú távra, napi 8 óra könnyű munka, tanítás, együttműködés, fejlődési lehetőség, családbarát program.


DESCRIEREA FIRMEI

Zerge szakbolt márkanévvel sport- és túrafelszerelés kereskedelmére szakosodott szaküzletünk van a Hargita megyei városban Gyergyószentmiklóson.
Most épül az Élménygyár - Székelyföldi szórakoztató központot, ez egy menő (hozzád menő :) ) vagyis mobilis szolgáltatás, a vendéghez visszük például a bérelhető versenyautó-szimulátort