Kiszolgáló/SZAKTANÁCSADÓ/ELADÓ

Country Wild SRL

22-05-2020 | EXPIRA LA 24-05-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Szakboltunkban esélyt adunk a kezdőnek is ha tanul, a Zergeszakbolt sportruházati boltban a munka könnyű, nem kell behordani naponta több tonna árút, nem kell hajnalban keljél és éjszakákat túlóráznod, és a vasárnapod is szabad (a szombatok váltva), ésszerű hozzáállassál akar egyetemi tanulmányokat is végezhetsz mellette; valamint magától értődően szabadság és munkakönyved van.
SZAKTANÁCSADÓ/ELADÓ/kiszolgáló állásra Ruhás üzletbe téged keresünk, mert ambiciózus vagy, és képes tanulni, aktív, megbízható, pontos.
Amit mi ajánlunk: előkönyvelői tudással 2000 lej vagy magasabb kezdő fizetésed lesz, munkakönyv hosszú távra, napi 8 óra könnyű munka, tanítás, együttműködés, fejlődési lehetőség, családbarát program.


Kezdők és diákok jelentkezését is elfogadjuk. Kérdéseidre szívesen válaszolunk a 0745289832 telefonszámon.

Székelyudvarhely és Gyergyószentmiklós.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:
Experienta relevanta in promovarea si vanzarea de produse
Studii medii sau superioare;
Cunostinte operare PC constituie avantaj (Microsoft Office – Word, Excel , E-mail).

Limbi vorbite maghiara, romana


BENEFICII OFERITE

transport
bonus


DESCRIEREA FIRMEI

Zerge szakbolt márkanévvel sport- és túrafelszerelés kereskedelmére szakosodott szaküzletünk van a Hargita megyei városban Gyergyószentmiklóson.
Most épül az Élménygyár - Székelyföldi szórakoztató központot, ez egy menő (hozzád menő :) ) vagyis mobilis szolgáltatás, a vendéghez visszük például a bérelhető versenyautó-szimulátort