Rezident / Specialist - Anesteziologie si Terapie Intensiva

Petrolvalves

01-06-2012 | EXPIRA LA 01-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rezident / Specialist - Anesteziologie si Terapie Intensiva

Prezentarea postului

Centrul Universitar de Cardiologie Freiburg – Bad Kronzingen (fuziune între departamentele de cardiologie şi cardio-chirurgie ale Clinicii universitare Freiburg şi Centrul de cardiologie Bad Kronzingen) şi-a început activitatea la 1 aprilie în locaţiile din Freiburg şi Bad Kronzingen. Astfel a luat fiinţă unul dintre cele mai importante centre de cardiologie.
Secţia de anesteziologie deserveşte pacienţii internaţi la secţiile de chirurgie cardio-vasculară, cardiologie intervenţională şi angiologie. Gama de servicii acoperă întregul spectru de intervenţii chirurgicale cardio-vasculare la adult, inclusiv noile proceduri minim invazive, cu excepţia transplantologiei. În domeniul anesteziologiei şi terapiei intensive se aplică toate procedeele moderne de diagnosticare şi tratare, iar documentarea se efectuează exclusiv prin metode electronice.
În prezent, avem un post vacant de

Medic Specialist Anesteziologie
si
Medic Rezident Anesteziologie pentru această secţie din clinica situată în Bad Krozingen (15 km de Freiburg).


CERINTE

Căutăm o persoană plăcută, cu spirit de echipă care îşi doreşte să-şi îmbogăţească cunoştinţele în domeniul anesteziologiei şi terapiei intensive şi nu se dă în lături de la o activitate clinică solicitantă. Aceasta ar trebui să aibă o capacitate de gândire interdisciplinară, să fie dispusă să-şi asume responsabilităţi şi să contribuie la dezvoltarea continuă a secţiei. Interesul faţă de probleme ştiinţifice şi efectuarea de studii clinice ar constitui un avantaj. Există posibilităţi de promovare.

Oferim şansa integrării într-o echipă dedicată. Punem un accent deosebit pe sprijinul reciproc între colegi. Sprijinim în mod special (şi financiar) participarea la cursuri de formare internă şi externă, precum şi dobândirea de calificări suplimentare, ca de exemplu certificarea „Ecocardiografie transesofagiană în anesteziologie şi terapie intensivă”.

Acceptam candidati care cunosc foarte bine limba engleza si au notiuni elementare de limba germana, dar interesati sa invete limba germana.


BENEFICII OFERITE

-cursuri de limba germana


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizare de echipament pentru industria energetica si petrochimica si recrutare si plasare de forta de munca pentru proiecte internationale.