PROGRAMATORI ORACLE SI SAP GERMANIA

SC ECOTOP SRL

14-04-2011 | EXPIRA LA 14-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- programatori pe baza de proiect


CERINTE

- cunostinte solide de programare in SAP si ORACLE
- cunostinte avansate de LIMBA GERMANA
- studii de specialitate finalizate
- experienta in domeniu


BENEFICII OFERITE

- salariu in functie de perfomanta si proiect realizat


DESCRIEREA FIRMEI

Ecotop este o firma consacrata si de succes in domeniul resurselor umane. Suntem cei care, impreuna cu oameni si pentru oameni creaza mereu oportunitati, fac visele sa devina realitate pe o piata a muncii mereu dinamica si in plina schimbare.
Oamenii reprezinta forta actiunilor noastre si sunt mereu in centrul atentiei noastre indiferent de cultura, educatie, rasa sau provenienta sociala. Dumneavoastra oamenii sunteti cei cu care dorim sa impartim acelasi vis – o viata mai sigura si mai buna, un viitor mai bun!
Actionand intr-un mediu de afaceri dinamic, fluid si in continua schimbare ne pune mereu in situatia de a gasi solutia ideala in functie de specificul companiei dumneavoastra, de va prezenta“Omul potrivit in locul si momentul potrivit”. Specialistii nostri au ca obiectiv calitativ potrivirea intr-un mod eficient a competentelor si abilitatilor candidatilor cu cererea companiilor client, aducandu-si astfel aportul in a construi pentru acestia atuuri competitive pe piata in care activeaza.