PHP Developer

PhotoFancy GmbH

04-07-2017 | EXPIRA LA 06-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Für das Entwickler-Team suchen wir eine/n motivierte/n Mitstreiter/in, der/die mit uns die Leidenschaft für die objektorientierte Entwicklung von skalierbaren Software-Lösungen teilt. Flache Hierarchien und schnelle Kommunikationswege machen es Ihnen möglich, sich laufend mit eigenen Ideen in die Weiterentwicklung und Konzeption der Shop-Software einzubringen, sich mit anderen PHP-Profis auszutauschen und von Ihren Kollegen zu lernen. Wir sind offen für neue Methoden und Technologien, die unsere E-Commerce Plattform noch besser machen.


Ihre Aufgaben sind:

- Konzeption und Weiterentwicklung unserer Shop-Software (Backend), sowie unserer Bildbearbeitungsplattform (www.photofancy.com)
- Weiterentwicklung der Shop-REST API
- Pflege und Erstellung der Projektdokumentation
- Effektive Zusammenarbeit und Koordination von Aufgaben mit verschiedenen Abteilungen
- Eigenverantwortliche Durchführung kleinerer Projekte und Teamplay bei größeren
- Dazulernen von erfahrenen Kollegen und Weitergeben von eigenem Wissen

Wir bieten Ihnen:
- Ein junges und dynamisches Entwickler-Team
- Anspruchsvolle Aufgabengebiete und ein interessantes, abwechslungsreiches Arbeitsumfeld
- Schnelle Kommunikation und sehr kurze Entscheidungsprozesse durch flache Hierarchien
- Arbeit mit state-of-the-art-Technologien
- Direkte Zusammenarbeit in Konzeption und Umsetzung mit der Entwicklungs-Leitung

Arbeitsort: Hannover (Garbsen) / Bukarest


CERINTE

Sie sollten mitbringen:

- Mehrjährige Berufserfahrung in objektorientierter PHP-Softwareentwicklung, Design Pattern und Programmierparadigmen
- Einschlägige Erfahrungen in der Backend-Entwicklung
- Praktische Erfahrungen mit Frameworks wie Symfony2, ZendFramework, Laravel oder Silex
- Routinierter Umgang mit relationalen Datenbankensystemen (MySql, Doctrine2)
- Praktische Erfahrungen in Versionierungssystemen (Git)
- Idealerweise Kenntnisse im Bereich der Frontend-Entwicklung (HTML, CSS, JavaScript)


DESCRIEREA FIRMEI

PhotoFancy GmbH este o parte integrantă și creativă al grupului de firme digital print / PrintPlanet - cea mai mare companie de print digital din nordul Germaniei, cu sediul în Garbsen, lângă Hannover. Cu ajutorul celor 120 de angajați și a unei suprafețe de producție de 4500 mp, suntem în măsură de a oferi clienților nemți și internaționali standarde înalte de producție. Îndeplinim atât cerințele companiilor mici cu dorințe speciale cât și cele ale marilor companii cu soluții individuale. Pentru clienții din România deținem un centru logistic în Timișoara.

Datorită unui serviciu client personal și non-birocratic și a unei tehnici moderne de producție și imprimare în domeniul produselor cu valoare adăugată, combinate cu materiale de calitate, o echipă energică și o experiență de peste 10 ani, garantăm o calitate înaltă a produselor și satisfacția clientului. Fiecare pas de lucru este realizat "in-house". Mulțumită unor căi de comunicație scurte și optime oferim o producție rapidă și o livrare în condiții de siguranță. Motto-ul nostru este de a ne entuziasma clienții și de a pune la dispoziția acestora mai mult decât era de așteptat.

Vizitatorii noștri sunt entuziasmați de posibilitatea editării pozelor cu doar câteva clickuri. Pe lângă funcțiile clasice de rotație sau reflectare, de ajustarea contrastului și culorii precum și corectura profesională printr-un singur click, îți poți înfrumuseța imaginile cu efecte inedite, cadre tematice creative sau cu exclusivele colaje foto. Toate acestea gratuit, online și de acasă. Totul a fost pus la cale de către o echipă cu experiență, specialiști reali ai calculatoarelor, care investesc periodic în PhotoFancy idei noi, creativitate și pasiune personală.

Magazinul online PhotoFancy oferă din anul 2013 o inspirație suplimentară și posibilitatea de a crea idei unice de cadouri sau articole decorative. Produse individual personalizate cum ar fi calendare, postere, tricouri și carcase smartphone sunt doar câteva din produsele PhotoFancy puse la dispoziția clienților.