Oferte de munca pentru ASISTENTI MEDICALI in Germania

Zempai GmbH

10-11-2017 | EXPIRA LA 12-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam:
- Asistenti medicali
- Ingrijitori batrani
- Ajutoare de ingrijitori batrani
- Medici (rezidenti sau specialisti)
- Farmacisti
- Opticieni


CERINTE

Se asteapta cunostinte minime-medii de limba germana, seriozitate, flexibilitate si motivatie. Restul rezolvam impreuna!


BENEFICII OFERITE

Contract de munca nelimitat, direct la angajator! FARA comisioane de plasare!


DESCRIEREA FIRMEI

Zempai GmbH este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca cu sediul in Aachen, Germania. Daca pana in anul 2016 am avut ca zona principala de plasare teritoriul german, am considerat ca este momentul sa actionam si pe plan international.
Suntem specializati in urmatoarele domenii: asistenti medicali, (ajutoare de) ingrijitori batrani, medici, farmacisti, opticieni etc si va oferim sustinere GRATUITA pe tot parcursul procesului de recrutare.
Ceea ce ne deosebeste de alte firme de plasare este faptul ca dumneavoastra nu sunteti angajati la noi, ci direct la clientii nostri, noi fiind specializati in plasare directa (Personalvermittlung) si NU Zeitarbeit, de aceea castigurile dumneavoastra salariale sunt negociate direct intre dumneavoastra si angajator.

V-am trezit interesul? Atunci abia asteptam sa va cunoastem!

Va stam la dispozitie pentru intrebari la numarul de telefon 0049 - 241 400 607 112 si asteptam CV-urile redactate in limba germana la adresa de mail: jobs-mpp@zempai.de.