Montator panouri solare cu limba germana

Siditek SRL

04-10-2013 | EXPIRA LA 06-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Montarea si intretinerea sistemelor solare in intreaga lume, cu preponderenta in Germania. Candidatul trebuie sa se ocupe si de traducerea in teren a discutiilor cu partenerii din germana / romana / italiana. Cunoasterea limbii germane (scris + vorbit) este obligatorie. Limba italiana este optionala, insa candidatul trebuie sa aiba macar cunostinte de baza. Cel mai mare atu al candidatului ar fi, alaturi de limba germana obligatorie, cunoasterea limbii italiene la nivel conversational.


CERINTE

Cunostinte tehnice de baza
Limba germana perfect scris / vorbit
Limba italiana perfect este un mare avantaj, dar nu este o cerinta obligatorie


BENEFICII OFERITE

- se negociaza in urma interviului


DESCRIEREA FIRMEI

Si.Di.Tek.s.r.l. este o companie internationala, tanara si dinamica, ce ofera servicii profesionale de asamblare, în domeniul sistemelor fotovoltaice.

Compania s-a specializat în instalarea de sisteme montate pe sol. Prin utilizarea de produse de calitate de la diversi producători de marcă, cum ar fi Hilti. Si.Di.Tek.srl a imbinat perfect costul, efincienta, ecologia si durabilitatea.

Inca de la infiintarea companiei in 2011, aceasta s-a bucurat de a avea la dispozitie o echipă profesionala si echipamente moderne.