Medici cardiologi, ortopezi si internisti in Germania

But-Alina-Maria PFA

13-02-2012 | EXPIRA LA 14-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atribuţiile şi Răspunderea medicilor va fi de a elabora căile de tratament, aplicarea tratamentelor, monitorizarea evoluţiei pacientului, monitorizarea medicilor secţiei, etc
Aplicantii vor desfasura activitatea intr-o clinică de specialitate pentru tratament de recuperare şi reabilitare (tratament de recuperare înseamnă tratament curativ pe secţie imediat după îngrijirea acută, postoperatorie) si vor avea responsabilitatea de a ingriji pacienti cu varste cuprinse intre 50-75 ani, in principiu autonomi dar aflati in perioada de pierdere a autonomiei, cu diferite limitări ortopedice, cardiologice sau alte boli interne şi cazuri de diferite gravităţi . Tratamentul va avea ca scop de reabilitare şi tratament conform ICW (Group Insurance Companies - Companii de asigurari de grup) şi recuperarea independenţei în viaţa zilnică.
Locatie: Baden-Baden / Germania sau Freiburg / Germania, ambele locatii sunt zone mondene si se gasesc in partea vestica a Germaniei, aproape de granita cu Franta.

Pentru mai multe detalii contactateaza departamentul medical al companiei Work Experience, pe email la adresa: medical@workexperience.ro sau telefonic la numerele: 0753855294 sau 0731332345.


CERINTE

Pentru a beneficia de aceasta oferta candidatul trebuie sa aiba un profil online completat in baza de date a companiei Work Experience de date din care sa reiasa urmatoarele:
- calificare ca medic specialist cardiolog sau ortoped, recunoscută internaţional
- cunoştinţe de lb. germană la nivel conversational/avansat în scopul formulării exacte a diagnosticului, comunicării sigure a tratamentului şi aptitudine sigură de documetare germano-latină
Medicii trebuie să fie capabili de a comunica în limba germană, să pună diagnostice în limba germană şi să se documenteze în limba germană.
Decizia cu privire la suficenţa cunoştinţelor de limba germană poate fi luată doar după ce vor avea loc interviurile în limba germană care va avea loc cu un reprezentant al companiei Work Experience.
Alte cerinte:
- varsta intre 35 – 50 ani
- aceasta oferta se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor


BENEFICII OFERITE

Salariul: intre 60.000 euro si 80.000 euro/an in functie de responsabilitati. Dupa o anumita perioada de munca salariul va creste. Contractele se semneaza direct cu clinici si spitale de stat fara alti intermediari.
Suplimentar la remuneraţie titularului locului de muncă i se asigură de către angajator şi contribuţiile pentru bătrâneţe. Salariul este brut, taxele catre statul german ajung in cel mai rau caz la 30% din venit, acest procent se diminueaza simtitor in cazul in care persoana este casatorita, si mai mult daca are si copii in intretinere, putand ajunge la doar 20% din venit.
Orarul de munca va fi de 40 ore/saptamana si 5 garzi
Cazarea se asigura contra cost.
Titularul locului de muncă i se va acorda un contract de muncă pe durată nelimitată cu o perioadă de probă de 6 luni. Angajatorul este o casă de asigurări de stat germana). Angajatorul va asistsa aplicantul la căutarea unei locuinţe şi la obţinerea permisului de muncă.
Alte bonusuri:
- servicii gratuite, comision 0
- cursuri de perfectionare a limbi germane
- asistenta la integrarea membrilor familiei in viata de zi cu zi in Germania
- supravegherea si asistenta, din partea companiei Work Experience din Romania, pe toata perioada contractului


DESCRIEREA FIRMEI

Selectie si plasare forta de munca in strainanate / Domeniul Medical
Reprezentant legal Work Experience
http://www.workexperience.ro
medical@workexperience.ro