Medic Specialist Ortoped pentru Germania

Job Connect

04-08-2014 | EXPIRA LA 03-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clinica cu care colaboram scrie istorie de mai bine de 230 de ani in domeniul furnizarii de servicii medicale de inalta calitate. Completeaza grupul de furnizori de servicii medicale din care mai fac parte alte patru clinici de reabilitare, alaturi de care, din anul 1993 au ajutat la insanatosirea si recuperarea medicala a peste 80.000 de pacienti.
In prezent, echipa departamentului de Ortopedie este formata din trei medici si am fi incantati sa cunoastem un tanar specialist Ortoped, interesat sa se dezvolte in domeniul Ortopediei Conservatoare.
Orasul in care se afla clinica este unul cu peste 100.000 de locuitori, oras Universitar – centru de educatie si cercetare. Locat in landul Turingia, se afla la distante apropiate de alte mari orase precum Dresda ori Nurenberg.

Sectia de ortopedie a spitalului deserveste pacienti care se recupereaza dupa ce au trecut prin operatii articulare sau ale coloanei vertebrale, leziuni la nivelul sistemului scheleto-muscular, boli degenerative ale articulatiilor si coloanei vertebrale, tulburari de dezvoltare ale sistemului osos sau recuperare dupa amputare.

Echipa de medici este una tanara, se lucreaza pentru si in folosul pacientului, se realizeaza planuri indivuduale de tratament, care se evalueaza si se revizuiesc saptamanal cu scopul de a se gasi un plan de recuperare individualizat si potrivit pentru fiecare pacient.


CERINTE

Ne dorim sa cunoastem oameni energici, orientati catre pacient, interesati de dezvoltare alaturi de alti profesionisti intr-un mediu interdisciplinar.
Sunt esentiale cunostintele de limba germana de nivel mediu si detinerea unei diplome de medic specialist.
Nu in ultimul rand, motivatia dumneavoastra va fi cea care va dicta parcursul intregului proces de colaborare.



Acest proiect este valabil pana la data de 1 Septembrie 2014


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv
- cazare si masa provizorie


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.