Medic specialist Anestezie si Terapie Intensiva, Germania - clinica de acut

Job Connect

23-10-2013 | EXPIRA LA 22-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unui medic specialist pe Anestezie si Terapie Intensiva, pentru a ocupa un post vacant dintr-o clinica din Bavaria, Germania.

Orasul in care se afla clinica este un oras de aproximativ 20.000 de locuitori, aflat in estul Germaniei.
Clinica face parte dintr-un lant de clinici si desfasoara activitati specifice urmatoarelor departamente: Chirurgie (generala, viscerala, vasculara, in urma traumelor, accidentelor), Medicina Interna (Diabetologie, Pneumologie, Limfologie), Urologie, Anestezie si Terapie Intensiva, Radiologie, Medicina Nucleara, Oncologie, Centru pentru Femei.

Departamentul de Anestezie si Terapie Intensiva ofera sprijin si interventie in fiecare departament in care este necesar, prin urmatoarele proceduri: anestezie generala sau locala, proceduri de conservare a sangelui, terapie intensiva(14 paturi, 9 zone de ventilatie), gestionarea si tratamentul durerii, medicina de urgenta la domiciliu, hemoterapie (organizare, monitorizare de transfuzie), procedee pentru transplant (studii si masuri pregatitoare pentru potentialii donatori de organe).


CERINTE

Acesta este un post disponibil imediat, pentru un medic specialist pe ATI care doreste sa profeseze in Germania si care are cunostinte de limba germana nivel B2.


BENEFICII OFERITE

Va vom oferi consultanta in pregatirea tuturor documentelor necesare si vom intermedia pana la un an de zile dupa angajare comunicarea dumneavoastra cu clinica, procesul de angajare, sosirea in clinica si adaptarea. In cazul in care v-a trezit interesul acest anunt dar nu indepliniti 100% una dintre cerinte, va invit sa discutam situatia dumnevoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.