Medic Rezident cu specializare Medicina interna/Oncologie in Germania

Job Connect

13-02-2015 | EXPIRA LA 15-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intermediem un post de Medic rezident cu specializarea medicina interna sau oncologie intr-o Clinica de reabilitare din Germania.

Clinica de reabilitare este intr-un oras cu climat alpin din Landul Saxonia- Anhalt, avand o populatie de peste 20000 de locuitori si peste 150 de ani de traditie in serviciile de wellness si spa.

Este o clinica specializata in reabilitarea afectiunilor ortopedice si reumatologice fiind unul dintre cele mai moderne si avansate clinici de reabiltare de pe teritoriul Germaniei. Ofera totodata terapii extinse pentru tratamentul pacientilor cu cancer.


CERINTE

Daca dumneavoastra sunteti o persoana dedicata si un medic rezident cu specializare pe medicina interna sau oncologie sau doriti sa urmati o astfel de specializare astept sa ne cunoastem mai bine.
Iar daca luati in calcul relocarea in Germania un lucru esential este sa detineti si cunostinte de limba germana atestate printr-un certificat lingvistic de nivel B2. De asemenea veti mai avea nevoie si de un certificat de conformitate eliberat de Ministerul Sanatatii din Romania pentru a putea ulterior obtine dreptul de a profesa in Germania.


BENEFICII OFERITE

Pentru mai multe detalii va invit la o discutie despre acesta oportunitate profesionala!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.