Medic Dermatolog Specialist pentru Germania

Job Connect

03-06-2014 | EXPIRA LA 03-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

In momentul de fata sunt in cautarea unui medic dermatolog specialist pentru a ocupa un post vacant intr-o clinica din Germania.

Clinica se afla in land-ul Saxonia, zona de est a Germaniei, la 30 de km de un oras cu peste 500.000 de locuitori, unul din marile si frumoasele orase ale Germaniei.

Aceasta clinica este un lider medical in land-ul Saxonia si beneficiaza de expertiza a mai multor departamente aflate in legaturi stranse. Este o clinica ce detine o putere moderna si puternica de aprovizionare medicala. Sansele pentru dezvoltare profesionala, invatare si practicare a cunostintelor dumneavoastra sunt mari, mai ales pentru ca exista relatii de colaborare intre clinica si doua spitale universitare din marele oras apropiat.


CERINTE

Pentru a ocupa acest post este necesar:

* sa cunoasteti limba germana,
* sa aveti disponibilitatea de a pleca in Germania pentru o perioada de cel putin 2 ani,
* sa aveti diploma de medic specialist in Dermatologie.


BENEFICII OFERITE

In cazul in care aceste informatii v-au starnit interesul va stau la dispozitie cu informatii si asistenta la numarul de telefon 0747 101 808 sau la adresa de e-mail recrutare@jobconnect.ro

Daca dumneavoastra nu sunteti interesat, insa in randul cunostintelor dumneavoastra se regasesc persoane care ar putea fi interesate de aceasta oportunitate, va sunt recunoscatoare daca transmiteti aceste informatii catre acestea!

Astept cu interes sa va cunosc!
Cosmina Bunaci


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.